SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta yaptıkları geniş çaplı uygulamalar ile 67 şüpheliyi yakaladı. Ayrıca çok sayıda çalıntı eşya ele geçirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta içerisinde yaptıkları çalışmalar ile, çok sayıda kişiyi yakaladı. Hırsızlık sonucu çalınan eşyaları ele geçirdi. Kumar oynayan ve oynatan kişilere para cezası kesilerek, adli işlem başlatıldı.

Konu hakkında yapılan açıklamada; ”Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar neticesinde, yakalama ve cezası bulunan 67 şüpheli şahıs yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır”

KUMARCILARA GEÇİT YOK

Genel asayiş çalışmaları çerçevesinde feçen hafta içerisinde 15.387 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılarak, 272 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılmıştır. Bu nedetimlerde bir dernek lokalinde kumar oynandığı belirlenerek 2 şahsa 8.110,00 TL idari para cezası uygulanmış, 1kişiye de “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılırken, kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 345,00 TL para ve oyun malzemelerine el konuldu. 

ÇOK SAYIDA EŞYA ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet Ekiplerinin bir hafta boyunca yaptıkları asayiş ve çalışmaları sonucunda yapılan aramalarda 2 tabanca, 4 adet av tüfeği, 3 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı kaynak makinası, 1 adet çalıntı spiral, 1 adet çalıntı jeneratör, 1 adet çalıntı soğutma motoru, 1 adet çalıntı matkap, 1 takım çalıntı ses sistemi ele geçirildi.