SUÇLULAR TEK TEK YAKALANIYOR

SUÇLULAR TEK TEK YAKALANIYOR

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, elimiz genelinde yaptıkları arama, tarama ve soruşturma sonrasında çok sayıda suçluyu yakalayarak, adalete teslim etti. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilimizdeki suçluları temizlemeyi sürdürüyor. İhaleye fesat karıştırmaktan, nitelikle dolandırıcılık yapmaya kadar pek çok alanda suçluları yakaladı. 

Geçtiğimiz hafta Denizli’nin asayişine yönelik yapılan çalışmalar doğrultusunda, ilimizde suça karışmış ve kesinleşmiş cezası bulunan şahıslar yakalanarak adaleti teslim edildi. 

Konu hakkında yapılan açıklamalarda, “Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapılmıştır. Bu kapsamda “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İhalesine Fesat Karıştırmak” suçundan hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.”

NİTELİKLE DOLANDIRICILAR

Yine, “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan haklarında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanmış, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. Ayrıca, “Silahlı Tehdit ve Uyuşturucu Kullanma” suçundan hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. “Kasten Öldürme” suçundan hakkında 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan hakkında 8 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalanmış ve tutuklanmışlardır” denildi