SMMM HOROZ GÜCÜ, ŞAMPİYONLUĞA TALİP

 SMMM HOROZ GÜCÜ, ŞAMPİYONLUĞA TALİP

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği halı saha turnuvasında, Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla’nın da başkanlığını yaptığı…

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği halı saha turnuvasında, Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla’nın da başkanlığını yaptığı SMMM Horoz Gücü yenilmezliğini sürdürüyor. Başkan Taner Atilla şampiyonluk primini açıklamadı ancak takım Başkanına güveniyor. 

Meslekte Birlik ile karşı karşıya gelen SMMM Horoz Gücü rakibini 8-1’lik skorla yendi.. Çıktığı toplam 3 maçta 2 galibiyet 1 de beraberlik alan SMMM Horoz Gücü, grubun en iddialı takımları arasında olduğunu gösterdi. SMMM Horoz Gücü Başkanı ve aynı zamanda Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, oda olarak sosyal faaliyetlere ağırlık verdiklerini açıkladı. Atilla, “Ancak kupayı biz alacağız” dedi. 10 takımın katıldığı turnuvada en çok taraftar kitlesine de sahip olan SMMM Horoz Gücü’nde iki kardeş Şenol ve Eser Atilla da oynadığı futbolla göz dolduruyor.

Atilla kardeşlerin yanında Gürkan Gül 'de takımına önemli katkılar yapıyor ve bu kupayı biz rahat alırız dedi.