ŞİİRLERLE,TÜRKÜLERLE ÇANAKKALE ETKİNLİĞİNE DAVETLİSİNİZ

ŞİİRLERLE,TÜRKÜLERLE ÇANAKKALE ETKİNLİĞİNE DAVETLİSİNİZ

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi HELVACILAR Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı münasebetiyle düzenlenen“Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale” etkinliğine tüm denizli halkını davet…

   Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı  Hamdi HELVACILAR  Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı münasebetiyle düzenlenen“Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale” etkinliğine  tüm denizli halkını davet etti.

                                                                                   

16 Mart 2017 Perşembe akşamı saat 20:30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yapılacak olan       Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı nezdinde bu güzel Türkiye cumhuriyeti, vatanımız, ülkemiz ve şanlı bayrağımız uğruna savaş meydanlarında, cephelerde canını kanını feda eden Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimizi anmak için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ve Egeli Araştırmacı Yazarlar Birliği ile birlikte “Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale” etkinliğine sizleri de bekliyoruz. Bugüne kadar biz Muharip Gazilere göstermiş olduğunuz yakınlık ve ilgi içinde teşekkürü bir borç biliriz. Sizleri aramızda yanımızda görmek bizlere güç vermektedir dedi.