ŞEVKAN, MAHALLE İFTARLARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR

ŞEVKAN, MAHALLE İFTARLARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , davet üzerine  ilçe merkezi ve mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerine katılıyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , davet üzerine  ilçe merkezi ve mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerine katılıyor.  

Başkan Şevkan , “Ramazanlar sevgi üreten, kardeşliğimizi güçlendiren buluşmalarla güzel.” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayında hemşehrileriyle gönül sofralarında buluşuyor.  

İftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şevkan, davet üzerine gittiği mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerine katılıyor.  

Hemşehriyle iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Şevkan, “Ramazanlar birlik ve beraber olunca anlam kazanıyor. Ramazanlar, birlikte güzel bir sofrayı paylaşınca daha da güzelleşiyor.  Birbirimize gönül kapılarını açtıkça, birbirimizin gönül kapılarını çaldıkça, Ramazan ayının ne kadar büyük bir toplumsal mana ifade ettiğini hep birlikte görüyoruz.”  

“Rabbim bu birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve huzurumuzu üzerimizden eksik etmesin” diyen Başkan Şevkan ; “İftar sofralarında sizlerle birlikte olmaktan büyük şeref duydum.Ramazan; birliktir, beraber olmaktır ve dayanışma ruhunun en üste çıktığı özel bir aydır.On bir ayın sultanı Ramazan’da rabbim yaptığınız ibadetlerinizi, tuttuğunuz oruçlarınızı katında kabul ve makbul eylesin’’dedi.