SEVİYE'NİN KARTALLARI ŞAMPİYONLUĞA UÇTU

SEVİYE'NİN KARTALLARI ŞAMPİYONLUĞA UÇTU

Denizli Seviye Okulları Basketbol takımı Şampiyonluğa uzanırken aynı zamanda Bölgesel Basketbol liginde Denizli'yi temsil edecek

Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nde heyecan noktalandı. 4 takım arasında oynanan final grubunda Denizli Seviye Okulları şampiyonluğa ulaştı. Final grubunda ikinciliği Servergazi S.K üçüncülüğü ise VIP S.K  , dördüncüiüğü ise Bahçeşehir Koleji Basketbol  takımı elde etti.

Denizli Seviye Okulları Basketbol takımı Şampiyonluğa uzanırken aynı zamanda Bölgesel Basketbol liginde Denizli'yi temsil edecek .Denizli Seviye Okulları Spor Kulübü Başkanı Şaban Varol ,Şampiyon olmanın ve Bölge maçlarında Denizli'yi temsil edecek olmanın haklı gururunu taşıyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Bu yıl Basketbol Büyükler Ligi’nde   maçlar çift devre lig usulüne göre oynandı. Maçlar  çok büyük çekişmeye sahne oldu. Seviye rakiplerini geride bıraktı, bu sezonu şampiyonu oldu.

Basketbol Büyükler Ligi Play-Off’ta ilk sırayı alan Seviye oynadığı 6 maçın 5‘ini kazandı, 1 maçta mağlup oldu. Seviye'yi  en çok zorlayan takım da Servergazi  takımı oldu. Bu iki takımın Play-Off’un ilk maçında gülen taraf Servergazi oldu. Bu maçında rövanşında ise Seviye, 71'e 58 rakibini  yendi.

Seviye Okulları Kurucusu Mahmut Çatlık Basketbol Büyükler Ligi’nde şampiyon olan Oyuncularını  kutladığını belirterek, “Büyüklerde çok iyi maçlar oldu. katılan tüm takımları kutluyoruz. Lig maçları çok güzel geçti, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Hakemlerimizde çok iyi maçlar yönetti, onları da kutluyorum” dedi.