SEVİYELİ KIZLAR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

SEVİYELİ KIZLAR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

DENİZLİSEVİYE OKULLARI- 60 MENEMEN BELEDİYESPOR -46

DENİZLİ'Yİ TBL KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL 2. LİGİNDE TEMSİL EDEN SEVİYE OKULLARI KAZANMAYA DEVAM EDİYOR VE PLAY-OFF YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLERKEN,MAALESEF YETERİNCE TARAFTAR DESTEĞİ GÖREMİYORLAR. DENİZLİSEVİYE OKULLARI- 60 MENEMEN BELEDİYESPOR -46

Denizli Seviye Okulları ligin ilk yarısında deplasmanda yendiği Menemen Belediyespor'u kendi evinde farklı yendi. Sert mücadelenin hakim olduğu karşılaşmada hakemler özellikle rakibin yaptığı faulleri çoğu kez görmezden geldi. Ancak verilmeyen faullerde sert hareketlere maruz kalan Seviye'nin Perileri oyuna küsmeden mücadeleye devam ederken , aynı zamanda her verilmeyen faulde oyuna daha hırslı katılım sağladılar ve sayıları buldular. Her buldukları sayıda rakibiyle farkı açan Periler , rakibin farkı kapatmak için 3 lük bulmak amacıyla potaya attıkları her dönen topta Ribaund üstünlüğü sağladılar. 

Maçın sonlarına doğru iyice rahatlayan Seviye Okulları'nda Coach Orçun Yiğit ,daha önceki müsabakalarda daha az dakika alan oyuncularına yer vermeyi tercih etti. 

Maçtan sonra Coach Orçun Yiğit , takımın oyunundan ve kazanma azminden memnunum. Bu hırs ve isteklerini verilen taktikleri de başarıyla uygulayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maçta hemen hemen tüm oyuncularımıza da şans verme imkanı buldum. Orada zor yenebildiğimiz rakibi burada daha rahat yenebilmemiz bizim iyi yolda olduğumuz gösteriyor dedi.

Kulüp Başkanı Şaban Varol :SEVİYE OKULLARI GSK galibiyetler halkasına bir yenisini daha ekledi. Menemen Belediyespor'u 60-46 yenen oyuncularımızı, hocalarımızı ve emeği geçen herkese teşekkürler. Ayrıca hiç bir zaman desteğini esirgemeyen TEKDEN HASTANELERİ ve Sayın CEMAL ISIK Bey'e şükranlarımı sunuyorum dedi.

Seviye Okulları Kurucusu Mahmut Çatlık :“Denizli seviye Okulları S.K -Menemen Belediyespor 'u 60-46 yenerek bizleri gururlandırdı.Elimizden geldiği kadar imkanlarınızı zorlayarak Denizli'mizi en iyi şekilde hocalarımızla ve oyuncularımızla temsil etmeye çalışıyoruz ne yazık ki destek göremiyoruz çok üzücü ama ne olursa olsun çıktığımız yoldan dönmeyeceğiz.Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.Bugün yine Galip gelmenin haklı gururunu yaşadık” dedi.