SEVİYE GİDEREK ARTIYOR 70- 58

SEVİYE GİDEREK ARTIYOR 70- 58

Denizli Seviye Okulları evinde ağırladığı Alanya temsilcisini 70-58 yenerek 5. sıradaki yerini sağlama aldı. İlk 6 içinde ligi biterecek olan takımların Play-Off oynayacağı ligde Denizli takımı Plaf-Off yolunda çok önemli bir adım attı. 

Daha önce maçı farka taşıyan Potanın Perileri , hakemlerin üstüste yaptığı hatalarla rakibini mecburen maça ortak etti. Seyirci hakemlere büyük tepki gösterdi. Buna rağmen Periler maçtan kopmadılar ve son Periyotta maçı kopartıp galibiyete uzandılar.

Karşılaşmanın baştan sonuna kadar çok çekişmeli geçti. Tüm periyotları üstün tamamlayan Seviye Okulları Denizli Bayan basketbol Takımı karşılaşmanın bitimiyle adeta sevinç yumağı oluşturdular.

Kısa bir süre önce Seviye Okulları bayan Basketbol Takımına transfer olan Mukaddes Aksoy Alanya Belediyespor karşısında attığı 3’lük sayılarla sahanın yıldızı oldu. 

Maçtan sonra Coach Orçun Yiğit iki oyuncumuz erken faul problemine girdi. Bir oyuncumuzu ise sakatlaığını riske etmek istemedik. Artık rakipler Denizli'de maç kazanmanın kolay olmadığını biliyorlar. Önümüzdeki haftalarda da galibiyet serisine devam edeceğiz.

Galibiyete çok büyük özveri ile oynayan tüm oyuncularımız kutluyorum.Bu gün bizi desteklemeye gelen seyircilerimize çok teşekkür ederim, maç başında sonuna kadar desteklediler, yanlış kararlarda yerinde protesto ederek galibiyetimiz için çok büyük destek verdiler. Bu desteğin artarak devam etmesini bekliyorum dedi.

Kulüp başkanı Şaban Varol ise bu gün kötü bir hakem yönetimine rağmen baştan sona galibiyeti isteyen oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyor ,tebrik ediyorum. Bu gün bizi desteklemeye gelen ve maçın başından beri desteklerini esirgemeyen tüm basketbolseverlere teşekkür ediyor, bu desteğin artarak devamını istiyoruz ,Denizli'yi temsil ediyoruz başarılı olacağız ve desteği hakediyoruz dedi.