Serinhisar’da Halk Süt Miniklerle Buluşmaya Devam Ediyor

Serinhisar’da Halk Süt Miniklerle Buluşmaya Devam Ediyor

Serinhisar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 2-5 yaş arasındaki çocukların sağlıklı ve doğal süt içmesini sağlamak için ayda 2 bin litre Halk Süt dağıtımına devam ediyor.

Serinhisar Belediyesi sosyal destek paketlerine ara vermeden devam ediyor. Serinhisar Belediyesi’nin en önemli sosyal destek paketlerinden biri olan Halk Süt ile ilçede yaşayan çocuklara ayda ortalama 2 bin litre süt dağıtılıyor. En sağlıklı ve en kaliteli koşullarda ücretsiz süt imkanı sunan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, “Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için oldukça önemli olan sütü ücretsiz bir şekilde belediyemiz tarafından dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

400 Çocuğa Ayda Ortalama 2 Bin Litre Süt Dağıtılıyor

Sosyal destek paketlerine ara vermeden devam eden Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan 2-5 yaş arasındaki 400 çocuğumuza en sağlıklı ve en kaliteli koşullarda ücretsiz süt imkanı sunmaya devam ediyoruz.  Çocuklarımıza ayda ortalama 2 bin litre süt dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için oldukça önemli olan sütü ücretsiz bir şekilde belediyemiz tarafından dağıtmaya devam ediyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren hem çocuklarımız hem de kadınlarımız için üretmeye söz verdik.  Halk Süt Projesi ile amacımız ilçe sınırlarımızda yaşayan her çocuğumuzun fiziksel ve bilişsel yeteneklerinin geliştirilmesi ve desteklenmesidir. Ülkemizde ne yazık ki her gün yeni bir zam haberine uyanıyoruz. Marketlerde satılan süt fiyatlarını yakından takip ediyoruz. Belediyemizin imkanları el verdikçe vatandaşlarımıza ücretsiz süt dağıtımına devam edeceğiz” şeklinde konuştu.