Serinhisar İçin "BİR FİKRİM VAR" Yarışması yapılacak

Serinhisar İçin "BİR FİKRİM VAR" Yarışması yapılacak

AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD Programı “Leader Yaklaşımı” projesini yürüten Kızılhisar Yerel Eylem Grubu Derneği Serinhisar İçin BİR FİKRİM VAR Yarışması düzenlendi

Yaş, cinsiyet, eğitim fark etmeksizin her Serinhisarlı’nın başvuruda bulunabileceği yarışma, Serinhisar’a fikirleriyle ve projeleriyle katkı sunmak isteyen vatandaşları yenilikçi projeler üretmek konusunda teşvik etmek ve Serinhisar için yeni fikirler oluşmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Yarışmacılar; atık yönetiminden kültür sanata, yöresel ürünlerden sosyal yaşama, teknolojiden tarım hayvancılığa kadar tercih ettikleri alandan 2 ayrı fikir ve proje ile yarışmaya katılabilecekler.

Başvurular; yenilikçilik, özgünlük, uygulanabilirlik, sürdürülebilirlik, maliyet/fayda oranı, vatandaşa, üreticiye ve sosyal yaşama sağlayacağı fayda gibi kriterler ile değerlendirilecek

Yarışmada birinci seçilen projeye yarım altın, ikinci seçilen projeye çeyrek altın, üçüncü seçilen projeye gram altın ödül verilecek. 

Başvurular Kızılhisar Yerel Eylem Grubu Derneği’nin www.kizilyeg.org internet adresinden ya da dernek ofisinden 23 Ekim 2022 tarihine kadar yapılabilecek.