Serinhisar Atatürk Ortaokulu İlçe Şampiyonu oldu

Serinhisar Atatürk Ortaokulu İlçe Şampiyonu oldu

Serinhisar ilçesinin güzide okullarından Atatürk Ortaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle düzenlenen Futbol turnuvasında birinci olarak şampiyonluğu yakaladı.

Serinhisar’ın başarılı okullarından Atatürk Ortaokulu, spor karşılaşmalarında da başarısını kanıtladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Serinhisar’da düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olarak kupayı okuluna götürdü.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu, onları turnuvaya hazırlayan başarılı beden eğitimi öğretmeni Gökhan Moğultay'ı kutladığını belirten Okul Müdürü Ali Kaygın, “Derece kazanmak zor. Derece kazanmaya devam edebilmek çok daha zor. Sporda devamlılık çok önemli ve bu gençler bunu başardılar. Başta Beden Eğitimi Öğretmenim Gökhan Moğultay ve Diğer Öğretmenlerim ile Öğrenci Velilerime Teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaokulları arasında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Futbol turnuvasında Hücum oyuncumuz, Şampiyonluk Golünü atan Kadir Güç’ün talihsizliğine rağmen okulumuz ŞAMPİYON olmuştur. Öğrencimize Geçmiş Olsun diyor, en kısa zamanda sahada görmek istiyoruz. Serinhisar Atatürk Ortaokulu Ailesinin bir üyesi olmaktan Gurur Duyuyorum. Serinhisar Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Birer Yıldızdır. Hepsini ayrı ayrı kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.