ŞEHİDİMİZ VAR

ŞEHİDİMİZ VAR

Denizli'de ikamet eden Emrah Ceylan'ın Şehit haberi Van’dan Aydın ve Denizli’ye ulaştı.

Aslen Aydın İlçesi, Karacasu nüfusuna kayıtlı fakat baba ve annesi Denizli'de ikamet eden Emrah Ceylan'ın Şehit haberi Van’dan Aydın ve Denizli’ye ulaştı.

Şehidimiz oturduğu Adalet Mahallesi 10016 sokakta herkes üzgün bir şekilde , helalleşmek için Şehit Emrah Ceylan'ı bekliyor.

Van-Hakkari karayolunda mayın ve patlayıcı araması yaparken bölücü teröristlerin saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Emrah Ceylan, tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesi’nde şehit oldu. Konuyla ilgili Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, 3 Temmuz Pazartesi günü Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlamak amacıyla mayın/eyp araması yapan devriyeye bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda yaralanan Uzman Jandarma Çavuş Emrah Ceylan’ın gece saat 01.35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesi'nde şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, şehidin Denizli’de ikamet eden ailesine daha önce yaralandığı bilgisinin verildiği ve Van’a gidişlerinin sağlandığı, Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın Aydın’ın Karacasu İlçesi Esençay Mahallesi’nde toprağa verileceği de kaydedildi.
 
ÖNCE DENİZLİ’YE GETİRİLECEK
 
Şehidin eşi Senem Ceylan ve babası Süleyman Ceylan’ın Van’da düzenlenecek askeri törenin ardından şehidin naaşı uçakla Çardak Havaalanı’na geleceği, Şehidin helallik almak üzere Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’ndeki baba evine getirileceği, Şehidin Amasya’da anneannesinin yanında bulunan 11 yaşındaki oğlu Süleyman’ın da Denizli’ye gelmek için yola çıktığı öğrenildi. Şehidimiz evli ve 1 çocuk sahibi.