Sarayköyspor'dan sezona muhteşem başlangıç 

Sarayköyspor'dan sezona muhteşem başlangıç 

Sarayköyspor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk hafta karşılaşmasında sahasında Yeşil Çivril Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Sarayköyspor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk hafta karşılaşmasında sahasında Sarayköyspor'u 2-0 mağlup etti. 

Kırmızı - siyahlı ekip 5. Grup'ta ligin ilk maçında Yeşil  Çivril Belediyespor'u konuk etti. Sarayköylü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, taraftarlar ilçe stadyumu tıklım tıklım doldurdu. 

Karşılaşmayı, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen tribünden takip etti. 

İki takımın orta saha mücadelesi halinde geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. 

Sarayköy ekibi, ikinci yarıya taraftarının da desteğiyle etkili başladı. Rakip kalede üst üste tehlikeli ataklar yaratan Sarayköyspor, 57'nci dakikada Hasan Can Yalçıntekin'in ceza sahası dışından kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 

Kırmızı-siyahlıların 67'nci dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta, ceza sahasına topu filelere gönderen Aykut Çakay skoru 2-0'a taşıdı. 

Karşılaşma bu skorla sona erdi. 

SARAYKÖYSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ 
Sezonun ilk maçından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Sarayköyspor'da mücadelenin ardından büyük sevinç yaşandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular taraftarlara koşarak 3 puanın sevincini paylaştı. 

Taraftarların da eğlenceli danslarla galibiyeti kutlaması renkli görüntüler oluşturdu. 

BAŞKAN ÖZBAŞ' TAN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özbaş, "Bugün hemşehrilerimiz stadımızda harika bir atmosfer oluşturdu. Futbolcularımız da çok iyi oynayarak haklı bir galibiyet elde etti. Hepsini yürekten kutluyorum. Biz her zaman olduğu gibi takımımızı en iyi yerlerde görmek için gereken desteği sağlayacağız. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu