SARAYKÖYSPOR ZİRVEYE KURULDU

SARAYKÖYSPOR ZİRVEYE KURULDU

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayköyspor, Kızılcabölükspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti. Kırmızı siyahlılar fırtına gibi başladığı ligde ikide iki yaparak averajla liderliği aldı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Sarayköyspor 2. hafta karşılaşmasında Kızılcabölükspor'a konuk oldu.

Geçen hafta evinde Güreller Lojistik Yeşilçınar Spor Kulübü'nü 5-0 ile geçen Sarayköyspor, bu müsabakaya moralli çıktı.

Mücadeleye etkili başlayan Sarayköy ekibi, 28'inci dakikada Doğukan Güngör ile öne geçti. Konuk takım, 38'inci dakikada Orhan Yüksel' in kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Sarayköyspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda Kızılcabölükspor, 53. dakikada Mustafa Tahran ve 79. dakikada attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi.

Son bölümde vites arttıran Sarayköyspor 85. dakikada Ali Deniz Kurt ve 89. dakikada Orhan Yüksel'in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Lige doludizgin bir giriş yapan Sarayköyspor, puanını 6'ya yükselterek averajla liderlik koltuğuna oturdu. Oynadığı iki maçta 9 gol atan Sarayköyspor hücum gücüyle dikkat çekti.

Maçın ardından açıklama yapan Sarayköyspor teknik direktörü Ali Yalçın takım olarak iyi yolda olduklarını kaydetti. Deneyimli teknik adam, galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini belirterek, "Deplasmanda kazanmak çok önemliydi. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Bu form grafiğimizi sürdürmek istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Karsılaşmayı tribünden izleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise, "Sarayköyspor bizim gururumuz. Lige çok iyi girdik. İkide iki yapan oyuncularımız ligde lider duruma geldi. Oyuncularımızı ve teknik heyetinizi kutluyorum" diye konuştu.