Sarayköy ata sporunda, Türkiye şampiyonu çıkardı

Sarayköy ata sporunda, Türkiye şampiyonu çıkardı

Afyonkarahisar’da düzenlenen U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda önemli dereceler kazanan Sarayköylü sporcular Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. 

Afyonkarahisar’da 11-15 Nisan tarihlerinde gerçekleşen U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan 195 kulüp arasında Sarayköy takımı Türkiye 4’üncüsü oldu. Bin 150 sporcu arasında ilçeyi gururla temsil eden Sarayköylü sporculardan Orhan Eymen Taşçı 48 kilo ile Türkiye şampiyonu olurken Baran Özpay 62 kiloda ikinci, Devrim Efe Şahin 62 kiloda ikinci, Yusuf İnan Özcalimli 34 kiloda Türkiye 7’ncisi oldu.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, Tosunlar İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Musa Sarıtaş, antrenör Adem Taşçı ve sporcular müsabakalarda destek veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Spora yapılan her desteğin büyük kazanım olduğunun altını çizen Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “Spor, hayatımızın olmazsa olmazlarından bir tanesi. Sporda oluşturduğumuz her proje bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlerimizi spor branşlarında görmek hele ki başarılara imza atarken şahit olmak bizleri gururlandırıyor. Öğretmenlerimizle, kurumlarımızla birlik olup inşallah daha nice şampiyonlar çıkaracağız. Ben her zaman gençlerimizin, sporcularımızın yanındayım. Biliyoruz ki gençlerimizin spor alanında gelişimlerinin, fiziksel, ruhsal sağlıklarında, eğitim hayatlarında büyük olumlu yönleri var. Birçok kez buna şahit olduk. Güreş müsabakalarına katılarak cesaret gösteren ve derece alan gençlerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimizin ardından desteklerini esirgemeyen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Desteklerinden dolayı Başkan Özbaş’a teşekkür eden antrenör Adem Taşçı, “ Çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Denizli güreşini en güzel şekilde ilerletmek için gayret ediyoruz. Bunun içerisine de Sarayköy’ü dâhil ediyoruz. Sizlerin destekleriyle Sarayköy grubunu ilerleyen zamanlarda daha çok genişletmek istiyoruz” diyerek konuştu. 

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Özbaş, sporculara hediye takdim ederek günün anısına fotoğraf çekildi.