ŞAMPİYONLUK KUPASINA REKOR ZİYARETÇİ

ŞAMPİYONLUK KUPASINA REKOR ZİYARETÇİ

SON ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUPASI DENİZLİ KARTAL YUVASINDA SERGİLENDİ

SON ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK KUPASI DENİZLİ KARTAL YUVASINDA SERGİLENDİ. 2017-2018 SEZONU YENİ FORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI VE ZİYARETÇİ REKORU KIRILDI.

Denizli Beşiktaşlılar derneği Yönetim kurulu üyesi ve Kartal Yuvası işletmecisi Bora Sever, biz yönetim olarak yeni göreve geldik. Bu dernek binamızı ve kartal Yuvamız henüz çok yeni buna rağmen yaklaşık 5 bin Beşiktaş'lı kupayı görmek için akın etti. Elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık. Bu sene kupayı burada göremeyenler merak etmesinler. Bundan her sene şampiyonluk kupası buraya gelecek. 

Biz şampiyonluk kupasının yanında artık bir Avrupa kupasınında gelmesini bekliyoruz. Gösterilen yoğun ilgiye çok teşekkür ederim . Eğer çok büyük ilgiden dolayı misafirlerimizle yeteri kadar ilgilenemediysek kusurumuz bakmasınlar , bizi affetsinler. Önümüzdeki sezon ki gelecek şampiyonluk kupasında bunu telafi edeceğiz. 

Bu kupanın buraya gelmesinde emeği geçen Başta Başkanımız Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine, kupanın gelip gitmesinde, ve korunmasında görev alan arladaşlarımıza ayrıca yoğun ilgi gösteren renktaşlarımıza çok teşekkür ederim dedi.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim kurulu üyeleri Mahmut Çatlık, Özgür Çelik ,Ahmet İşçan ise gelen kalabalık karşısında Beşiktaş'ı sevmek ile ne güzel bir ortak sevincimiz oldu. Beşiktaş'lı olmaktan çok guruluyuz dediler. Gelen yoğun misafir trafiğine ev sahipliği yapmaya çalıştılar.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği binasında şampiyonluk kupası taraftarlara sunuldu. Her yaştan gelen taraftarlar, cam koruma içerisinde muhafaza edilen kupa ile birlikte Kartal Pençesi yaparak bol bol fotoğraf çekti.

Denizlili taraftarın şampiyonluk kupasına oldukça ilgi gösterdiklerini belirten Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, "Her şey çok güzel, sabahtan beri trafiğimiz çok güzel. Güzel bir ilgi var, teşekkür ediyorum dedi.

Kupa Denizli'den sonra sergilenmek üzere Ankara'ya gitti..