Şampiyonluk Kupası Denizli’ye Geliyor

Şampiyonluk Kupası Denizli’ye Geliyor

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IN KUPASI DENİZLİ KARTAL YUVASINA GELİYOR, AYNI ZAMANDA 3 YILDIZLI YENİ SEZON FORMALARI DA SATIŞA ÇIKACAK,

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IN KUPASI DENİZLİ KARTAL YUVASINA GELİYOR, AYNI ZAMANDA 3 YILDIZLI YENİ SEZON FORMALARI DA SATIŞA ÇIKACAK, ÇINAR'DA Kİ KARTAL YUVASINA REKOR ZİYARETÇİ BEKLENİYOR.

5 KATLI DENİZLİ BEŞİKTAŞLILAR DERNEK BİNASI DA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK.

Beşiktaş’ın 2016-2017 Şampiyonluk Kupası  Denizli’ye geliyor .Bu gün 12:00 20:00 saatleri arasında Denizli Kartal Yuvası mağazasında tüm Beşiktaş‘lı taraftarlarla buluşuyor.Bu kupayı yakından görmek için Acıpayam, Buldan, Çivril ve diğer ilçelerden siyah-beyazlı taraftarlar organizasyon düzenliyor.

Açıldığı günden bu yana büyük projeler ve sosyal etkinlikler düzenleyen Denizli Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası yine müthiş bir organizasyona imza atıyor.  

TARAFTAR REKORU KIRILMASI BEKLENİYOR

Kupanın Denizli’de görücüye çıkacağı günün önemli bir ana da tanıklık edeceğini ifade eden Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, “O an bizim için özel olacak. İlk kez kupa Denizli’ye gelecek. Çok özel bir ana biz tanıklık edeceğiz. Herkesi kupamızı görmeye davet ediyorum. Bu sene sloganımız Vefa olacak. Vefalı Beşiktaş taraftarını derneğimize bekliyoruz” dedi.