Şampiyon Çamlık, tur için Uşak’a gitti

Şampiyon Çamlık, tur için Uşak’a gitti

Şampiyon Çamlık, tur için Uşak’a gitti

(İHA) - Denizli’de U14 Ligi şampiyonu olan Çamlık FK, 14-17 Mart tarihleri arasında Uşak’ta yapılacak olan 1. Kademe Türkiye Şampiyonası'nda Denizli’yi temsil edecek. Son çalışmasını Servergazi Stadı'nda yapan kırmızı-mavililer, Muğla, Aydın, Antalya, Kütahya ve Burdur temsilcileri ile mücadele edecek.


Çalışmalarını teknik sorumlu Şenol Ünlü nezaretinde sürdüren Çamlık FK U14, hedefini rakiplerini geçerek bir üst tura adını yazdırmak olarak belirledi. Şampiyonluk sürecini değerlendiren Kulüp Başkanı ve Teknik Dorumlu Şenol Ünlü iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerine dikkat çekerek, “Yıllardır elimizde olan yaklaşık 6-7 yıllık bir oyuncu grubu vardı. Onların adına çok sevindik. Çocuklar bir emek verip başarı elde etmenin ne demek olduğunu öğrendiler. Uşak'ta da artık elimizden geleni yapacağız. Aynı oyunumuzu orada da oynayacağız. Çocuklara güveniyoruz. Tabii burada bir de Denizli’yi temsil edeceğiz. Artık hepimiz hazırız. Bugün de son antrenmanı yaptık. Bir sakat oyuncumuz var. İyi bir kalecimiz yok. Onun dışında da tam kadro Uşak’a gidiyoruz” dedi.

“Takım olarak hazırız”
Grupta güçlü ekiplerin bulunduğuna işaret eden Ünlü, “Futbol sahada oynanıyor. Gidip göreceğiz. Biz takım olarak hazırız. Orada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii bu elde edilen başarı ekip çalışmasının sonucunda elde ediliyor. Sahanın içinde de dışında da futbolda kendi başına bir şey olmuyor. Bu başarıda gerçekten çok büyük emek verildi. Veliler çocukları haftanın yedi günü bazen çift idmana taşıdılar. Çocuklarda hiç yılmadan, hiç antrenman kaçırmadan hastalık sakatlık dışında antrenmanlara devam ettiler. Antrenör ekibimiz her zaman tabii ki elinden geleni yaptı. Onlar da hepsi çok değerli. Bunun dışında Cavit hoca ve ekibinden atletizm ve jimnastik konusunda. Onun da çok verimini aldık ve bu konuda birçok konuda olduğu gibi bu konuda da diğer kulüplere örnek olduk. Şu an bir sürü kulüp bireysel atletizm ve jimnastik üzerine antrenmanlar yapıyor. Bir konuda da Denizli’ye yol gösterdiğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Takım kaptanı Nail Emre Işın ise takım olarak hazır olduklarını belirterek, Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.