SAHTE POLİS VE SAVCILAR YAKALANIYOR AMA BİTMİYOR

SAHTE POLİS VE SAVCILAR YAKALANIYOR AMA BİTMİYOR

İlimizde Kendilerini Polis-Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcı yakalandı.

 

 

POLİSİZ SAVCIYIZ DEDİLER GERÇEK POLİSLERE SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR.      

   İlimizde Kendilerini Polis-Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcı yakalandı.   Denizli emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle :          

Kendilerini Polis Savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda 24.07.2017 ile 25.07.2017 tarihleri arasında ilimiz merkezinde müştekileri telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheliler ‘Vatandaşlara kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evlerinde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak ve yönlendirmek sureti ile belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile müştekileri dolandıran şüpheliler  (4) adet altın bilezik , (18.850) Euro, 390 TL para  ile birlikte bir şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.26.07.2017 tarihinde adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs TUTUKLANDI.

 Yapılan çalışmalarda (3) olay aydınlatılmıştır.

POLİS VE SAVCI SİZLERİ TELEFON İLE ARAYARAK PARA VE ZİYNET EŞYASI İSTEMEZ. KENDİLERİNİ POLİS VE SAVCI OLARAK TANITAN ŞAHISLARA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ. BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIĞINIZDA 112’yi ARAYINIZ.