Ruhları Şad Olsun

Ruhları Şad Olsun

Türkiye Kamu-Sen Denizli Şube Başkanlığı tarafından Rayif Kurşunoğlu, İsmail Maral ve Mustafa Ergenay başta olmak üzere korona virüsten hayatı kaybeden tüm vatandaşlar için lokma hayrı yapıldı.

Türkiye Kamu Sen, son aylarda ardı ardına üyelerini ve başkanlarını koronavirüs sebebiyle kaybetti. Aralarında Türk Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, Türk Büro Sen eski başkanlarından İsmail Maral başta olmak üzere Türk Eğitim Sen Temsilcileri öğretmenler için Lokma Hayrı düzenlendi.

Sendika binasının önünde düzenlenen Lokma hayrına Rayif Kurşunoğlu’nun ailesi, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydın, MHP Pamukkale ilçe başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Türk Kamu Sen Denizli Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazı sonrası Saat 13.30-15.30 saatlerinde arasında gerçekleştirilen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen lokma hayrında tahminen 3 bin lokma dağıtıldı.