REHA ERGİNER, İSTENMEYEN ADAM OLDU

REHA ERGİNER, İSTENMEYEN ADAM OLDU

Denizlispor üstüste mağlubiyetler alıp taraftarlarını üzerken , yeni transferleri iyi oynatamayan Teknik Direktör Reha Erginer istenmeyen adam ilan edildi.

Denizlispor üstüste mağlubiyetler alıp taraftarlarını üzerken , yeni transferleri iyi oynatamayan Teknik Direktör Reha Erginer istenmeyen adam ilan edildi.

Denizlispor sezona Yusuf Şimşek ile başlamış ancak hiç galibiyet alamayan Yusuf Şimşek gönderilip yerine Reha Erginer getirilmişti. İnişli , çıkışlı bir grafik içine giren Denizlispor aldığı transfer yasağından dolayı yapamadığı transferler yüzünden sıkıntı çekildiğini düşündüğünden devre arası transfer yasağının bitmesiyle birlikte takım için ruhunu ortaya koymadıklarını düşündükleri futbolcularla yollarını ayıran yönetim, çoğu süper lig tecrübeli oyuncuları kadrolarına kattılar. Ancak bu oyuncuların çoğunun maç eksiği vardı ve yeterli çalışmayı yapamadan direkt kadroya alınmaları, takımın daha da kötü ve isteksiz bir oyun ortaya koyması yönetimi ve taraftarı çileden çıkardı. 

Bu hafta sonu kendi evinde küme düşme potasında en büyük rakibi Eskişehirspor'a yenilen Denizlispor'da ipler gerildi ve Reha Erginer'i taraftarlar istifaya davet etti.

Tansfer döneminde hocanın her istediği futbolcuyu alan yönetim de ortya konan futboldan ve mücadeleden memnun kalmadı. Üstelik play- Off hedefi koyan Başkan Mustafa Üstek'i tekzip edercesine , en azından berabere kalmalıydık açıklması başkan ve yönetimin hoca üzerindeki umutları tüketti. 

Sosyal medyadan taraftarlar ve tüm Denizlispor'lular hocaya gitmesi yönünde rica da bulunuyorlar. 

Alınan bilgilere göre yönetim de hocanın gitmesini istiyor ancak yapılan 1,5 yıllık anlaşma bellerini büküyor, eğer hocayı gönderirlerse hocanın da 1,5 yıllık parayı talep etme hakkı bulunuyor. bakalım yönetim cesaretini toplayıp hocayı , gönderebilecek mi, ya da Reha Erginer burada beni istemiyorlar deyip gidecek mi ?, yoksa denizlispor küme mi düşecek ?. Taraftarlar merakla bekliyorlar.