PAMUKKALE SPOR OYUNLARINDA BASKETBOL HEYECANI

PAMUKKALE SPOR OYUNLARINDA BASKETBOL HEYECANI

2. Uluslararası Pamukkale Spor oyunlarında bir çok branşta heyecaan sürerken basketbol maçlarına ilgi büyük oldu

2. Uluslararası Pamukkale Spor oyunlarında bir çok branşta heyecaan sürerken basketbol maçlarına ilgi büyük oldu ve kazanan takımlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Başkan yardımcılarından , Daire Müdürlerinden kupalarını , madalyalarını aldılar.

Bu sene rekor katılımın olduğu maçlar çok çekişmeli geçti. Pamukkale belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'de müsabakaları heyecan içinde izledi. Başkan Gürlesin gençlere spor yaptırmak ve onlara spor yapma imkanı vermek çok önemli. Bu gençlerimiz hem kötü alışkanlıklardan korunuyor hem de gördüğünüz gibi fizikleri mükemmmel duruma geliyor. Bu görüntüler benim çok hoşuma gidiyor, aynı zamanda bu yarışmaların sonuna koyduğumuz ödüller de gençleri spora daha çok teşvik etmek için. 

Bu organizasyonlar kolay olmuyor tabi , geniş bir ekip işi geçen sene 16 takımın katıldığı turnuvaya bu sene 71 takım katılıyor. Saha , hakem hepsi lazım oluyor. Biz daha çok spor diyoruz, burada ki oyunlar bitince tüm hemşerilerimiz bu sporları yapmaya devam eder diye ümit ediyoruz. Ne kadar sağlıklı bir gençlik ve toplum olursa o kadar başarı sağlamış oluruz. Bu Oyunlara katılan tüm takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.