PAMUKKALE SPOR OYUNLARI SON HIZ DEVAM EDİYOR

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI SON HIZ DEVAM EDİYOR

Pamukkale Spor Oyunları’nın karate branşındaki müsabakaları devam ediyor. Ülke genelinden 210 sporcunun katıldığı müsabakalarda heyecan had safhaya çıktı.

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI’NDA 3X3 DÜNYA MİRASLARI TURNUVASI YAPILDI

Pamukkale Belediyesi’nin dev organizasyonu Pamukkale Spor Oyunları tüm hızıyla devam ediyor.  3x3 Dünya Mirasları Turnuvası kapsamında sporcular Pamukkale travertenleri önünde balona binerek dev potalara basket attılar.

Pamukkale Spor Oyunları’nda muhteşem etkinlikler sürüyor. Kortej yürüyüşü ile başlayan ve şehir içi bisiklet turu ile devam eden Pamukkale Spor Oyunları çerçevesinde ilginç gösteriler de yapıldı. 3x3 Dünya Mirasları Turnuvası lansmanı Pamukkale travertenlerinin önünde gerçekleştirildi. Havalanan balonlarda yer alan sporcular yerdeki sepetlere basket atmaya çalıştılar. Bu sporcular arasında eski milli basketbolcu Tutku Açık da yer aldı. Pamukkale’nin doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla yapılan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

TURİZM SPOR İLE BİRLEŞECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kentte Pamukkale Spor Oyunları’nın heyecanının yaşandığını ifade ederek, “Pamukkale’nin sadece sağlık ve turizm ve sporla anılması için organize ettiğimiz ‘Pamukkale Spor Oyunları’ tüm hızıyla devam ediyor. Her noktada hareketlilik sağlayan bu etkinliğimiz çerçevesinde 3x3 Dünya Mirasları Turnuvası yapıldı. Burada sporcularımız havalanan balonlardan dev sepetlere basket atarak doğal güzelliğimiz olan Pamukkale ile birlikte sporu da hem ülkemize hem de dünyaya mesaj verdi. Pamukkale Spor Oyunları’nda etkinliklerimiz Pazar günü de devam edecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI’NDA BİSİKLET TURU HEYECANI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in gençleri sporla tanıştırmak amacıyla düzenlediği Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecan devam ediyor. Şehir içi bisiklet turu yoğun katılımla gerçekleştirildi. 6,7 kilometrelik mesafeyi vatandaşlarla birlikte bisikletle sürerek geçen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Spor Oyunları halkımızı spor yapmaya teşvik ediyor. Yüzlerce vatandaşlarımızla birlikte bisiklet sürmek büyük keyifti. Pamukkale sadece turizmin değil sporun da merkezi olacak” dedi.

Pamukkale Spor Oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndan başlayıp Forum Çamlık’a kadar devam eden kortej ile başlayan ardından yapılan panel ve ilginç yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu. Pamukkale Spor Oyunları’nın ikinci gününde ise oldukça yoğun bir program var. Günün ilk etkinliğini adresi Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı oldu. Burada bisikletleriyle toplanan vatandaşlara Denizli protokolü de eşlik etti. Bu önemli etkinliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ev sahipliği yaparken, etkinliğe Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlilive diğer protokol üyeleri ile Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖSTERİLER ALKIŞ ALDI

Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda bisiklet yarışı öncesi farklı şovlar vardı. Bisiklet ve kay kay binen sporcular yaptıkları gösteriyle izleyenleri adeta büyüledi. Protokol üyeleri de bisiklet yarışına birlikte katıldı. Yoğun katılımın olduğu Şehir İçi Bisiklet Turu’nun startı Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndan verildi. Pamukkale Şehir İçi Bisiklet Turu, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, Demokrasi Meydanı, Çamlık Bulvarı, Lise Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı, İstiklal Caddesi ve bitiş noktası Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı güzergahında toplam 6.7 kilometrelik mesafede gerçekleştirildi.

 

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI MİNDERDE SÜRÜYOR

Pamukkale Spor Oyunları’nın karate branşındaki müsabakaları devam ediyor. Ülke genelinden 210 sporcunun katıldığı müsabakalarda heyecan had safhaya çıktı. Katada genç bayanlar kategorisinde dereceye giren sporcular belli oldu.

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecan yaşanan branşlardan biri de karate oldu. Rıchmond Otel’de düzenlenen karate müsabakalarına ülke genlinden kata ve kumite dallarında, ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde toplam 210 sporcu katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalarda ilk tamamlanan Ümit Bayanlar kata müsabakaları oldu. 2002-2003 bayanlar kategorisinde Denizli’den Damla Turemen birinci olurken, İzmir’den Menekşe Vardar ikinci, Ankara’dan Aysem Aleyna Ustaoğlu üçüncü ve İstanbul’dan Fatma Zehra Karauytu da dördüncü oldu. Pamukkale Spor Oyunları’nda karate branşında müsabakalar devam Pazar günü tamamlanacak.

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI’NDA 3X3 BASKETBOL NEFESLERİ KESTİ

Pamukkale Spor Oyunları’nda etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Dünya Mirasları Pamukkale 3x3 Basketbol Turnuvası’na toplam 8 takım katılırken heyecan adeta nefesleri kesti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in en büyük spor etkinliği olarak organize ettiği Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecan devam ediyor. Yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılımı ile gerçekleşen bu önemli organizasyonda bir çok branşta etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan biri de Dünya Mirasları Pamukkale 3x3 Basketbol Turnuvası oldu. Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda kurulan sahada gerçekleşen turnuvada büyük heyecan yaşandı. 8 takımın katılımı ile yapılan 3x3 basketbol müsabakaları gün boyu devam edecek. Eleme usulü oynanacak olan maçlar sonunda dereceye giren takımlar belli olacak. Müsabakaları izlemek üzere bir çok sporsever Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’na gelirken, atılan her sayıda basketbolcular büyük alkış aldı.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN  YARI MARATON VE HALK KOŞUSU’NA DAVET

Pamukkale Spor Oyunları’nda heyecan hiç bitmiyor. Muhteşem bir kortejle açılışı yapılan Pamukkale Spor Oyunları’nda cumartesi günü  birbirinden çekişmeli müsabakalar yapıldı. Etkinliğin son günü ise 21 kilometrelik yarı maraton ile birlikte halk koşusu da yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu etkinliğe tüm Denizli halkını davet ederek, “Herkesi  Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan yarı maraton ve halk koşusuna davet bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin organize ettiği Denizli Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi’nin de desteklediği Pamukkale Spor Oyunu tüm hızıyla devam ediyor. Cuma akşamı muhteşem bir kortej ve panelin yanı sıra çeşitli yarışmalarla açılışı yapılan bu önemli etkinlik Cumartesi günü yoğun bir programla gerçekleşti. Şehir içi bisiklet turu, 3x3 Dünya Mirasları Basketbol Turnuvası, milli boksörler Adem Kılıççı ile Mücahit Kulak’ın gösteri maçı, karate, kıck boks ve masa tenisi müsabakaları ile devam eden Pamukkale Spor Oyunları’nın son gününde de heyecan devam edecek.

YARI MARATON HEYECANI YAŞANACAK

Pazar gününün ilk etkinliği Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı önünden başlayacak. Pamukkale Yarı Maratonu yoğun katılımla gerçekleşecek. Saat 14.00’de başlayacak olan yarı maraton Pamukkale’de sona erecek. Saat 14.30’da ise yine aynı noktadan 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’na kadar sürecek olan 1.7 km’lik halk koşusunun startı verilecek. Saat 15.30’da ise Naturel Park’ta Pamukkale Okçuluk Turnuvası ile Pamukkale Yamaç Paraşütü ve Yelken Kanat Gösterisi gerçekleşecek.