PAKDOS'tan Madalya ve Seyirci Rekoru

PAKDOS'tan Madalya ve Seyirci Rekoru

PAKDOS'tan Madalya ve Seyirci Rekoru

Denizli'de düzenlenen  Masterler Atletizm Türkiye Şampiyonasında PAKDOS atletleri Madalya rekoru kırarken , Pakdos üyeleri yarışmalara yoğun ilgi gösterince seyirci rekoru kırıldı.

  Masterler Atletizm Türkiye Şampiyonasında PAKDOS atletleri Denizli'yi temsil etti. Antrenörlüğünü Çetin Çağatay 'ın yaptığı PAKDOS atletleri şimdiye kadarki en çok madalyayı Denizli adına kazandılar.

16 Altın, 10 Gümüş ve 2 Bronz Madalya ile 28 madalya kazanan PAKDOS atletleri böylece madalya rekoru kırdılar.

PAKDOS ( Pamukkale Arama Kurtarma Kulübü ) Başkanı Ali Fuat Avcı PAKDOS üyelerine yarışmaları izleme ricasında bulununca tüm PAKDOS üyeleri aileleri ile birlikte yarışları izlemeye geldiler.  

Masterler şampiyonlarında da seyirci rekoru kırdılar. 

Denizli'nin Duayen Antrenörlerinden Çetin Çağatay şampiyona sonrasında şu açıklamayı yaptı. :

 Öncelikle bu yarışmanın yapılmasında ve organizasyonda büyük emeği bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Ömer İlman beyefendilere müteşekkirim. Sayelerinde kusursuz bir organizasyon ve ev sahipliği yaptık. Teşekürü bir borç bilirim.

Bizim Atletizm camiasına kucak açan ve yarışmalara katılabilmemiz için desteklerini esirgemeyen PAKDOS Kulübü Başkanı Sayın Ali Fuat Avcı  ve yönetim kuruluna , tüm PAKDOS ailesine teşekkür ederim.

Şimdiye kadarki en kalabalık seyirci topluluğu önünde yarışmalkarımızı izlemeye gelirp bize destek veren tüm PAKDOS ailesine de ayrıca  teşekkürlerimi iletiyorum. 

Yarışmalara aylarca hazırlanıp 28 madalya ile rekor kıran tüm atletlerimi tebrik ediyoırum , teşekkürlerimi sunuyorum.

Şampiyona boyunca yarışma organizasyonunda bizlere destek veren , yardım eden Denizli Atletizm camiasına, yarışma boyunca görev yapan tüm hakemlerimize , Albayrak Atletizm sahasında görev yapan tüm arakaşlarımız teşekkür eder , sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.