OSB'DE FİNALİN ADI DENİZ TEKSTİL İPLİK-ÖRGÜ ve BAHAR TEKSTİL OLDU

OSB'DE FİNALİN ADI DENİZ TEKSTİL İPLİK-ÖRGÜ ve BAHAR TEKSTİL OLDU

Denizli OSB Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022 yılı Denizli OSB Futbol yükselme grubun da liderler belli oldu.

Deniz Tekstil İplik – Örgü Futbol Takımı ve Bahar Tekstil Futbol Takımı yükselme finaline isimlerini yazdırdılar.

Uzun ve zorlu gecen maratonunun ardından rakiplerine üstünlük sağlayarak gruplarını 1. lik le bitirme başarısını gösteren iki takım maçların bitmesine bir hafta kala süper lige çıkmayı garantilediler.   Şimdi sırada yükselme grubunda şampiyonun kimin olacağını belirlemek için yapacakları son maç kaldı.

Deniz tekstil iplik – örgü takımı yöneticisi ve oyuncusu olan Volkan Yeşilkazak “ Deniz Tekstil büyük bir aile ve Süper Ligde oynayan bir takımımız var. Biz bu sene arkadaşlar ile yaptığımız toplantılarda Osb Futbol Turnuvasına yeni bir takım ile katılmaya karar verdik. Deniz Teksti İplik - Örgü olarak çıkardığımız takım sezon başında yaptığımız hazırlık maçlarında gördük ki doğru karar vermişiz. Deniz Ailesi olarak yönetimin verdiği destek ve takımda oynayan sporcuların gönülden cabası ve inancı bizim süper lige çıkmamıza sebep olmuştur.  Turnuva boyunca işletme müdürümüz Halil Sarı ve Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Derya Baltalı’ya,  gerek saha içinde ter döken sporcularımıza gerek ise takıma desteklerini esirgemeyen taraftarımıza,  çok teşekkür ediyorum. Turnuvada oynayan tüm takımlara başarılar diliyorum.’’ Dedi

Bahar Tekstil takımı yöneticisi Mahir Aysu: “Uzun yıllardır katılmadığımızı OSB futbol turnuvasına bu yıl katılma kararı aldık. Bahar Tekstil olarak sosyal aktivitelerin önemli olduğunun bilicinde olan bir firmayız. Pandeminin bitmesi ile fabrika için faaliyetlerimize futbolu eklemek istedik.  Yaptığımız sezon başındaki yoğun antrenman ve maçlar sayesinde takım içinde büyük bir dayanışma ve kaynaşma hissettik ve bu da maçlara yansıdı.  Hiç maç kaybetmeden grup maçlarını tamamladık. Şimdi hedefimiz namağlup olarak yükselme şampiyonluğu kazanmak olacaktır. Bahar Tekstil ailesi olarak futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileriz.” Dedi.

Bahar tekstil ve Deniz tekstil iplik – örgü takımlarının turnuva boyunca yaptığı centilmence mücadeleyi kutluyoruz ve Osb spor komitesi olarak bu iki takıma Osb süper ligde başarılar diliyoruz.