NR Marble, dünya şampiyonu Taşdemir'i Denizlili bilardo severlerle buluşturdu

NR Marble, dünya şampiyonu Taşdemir'i Denizlili bilardo severlerle buluşturdu

3 Bant Dünya Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, Denizli’de unutulmaz anlar yaşattı

(İHA) – Dünya 3 Bant Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, Denizli'de NR Marble'nin sponsorluğunda kendi ismiyle düzenlenen Tayfun Taşdemir Handikaplı Bilardo Turnuvası'nda unutulmaz anlar yaşattı. Taşdemir’in de aralarında bulunduğu 112 bilardocunun heyecan verici müsabakalarında katılım rekoru kırıldı.


Denizli'de 9-18 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen NR Marble Tayfun Taşdemir Handikaplı Bilardo Turnuvası büyük bir ilgi gördü. Denizli’de 112 bilardo tutkunu, heyecan verici etkinlik için bir araya gelerek, katılımcı sayısı bakımından bir rekor kırdı. 3 Bant Dünya Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir'in, NR Marble tarafından düzenlenen ve kendi ismi verilen turnuvaya bizzat katılım sağlaması organizasyona renk kattı. Denizlili bilardo sevenlerle bir araya gelen Taşdemir, tecrübelerini paylaştı. Taşdemir'in yeteneklerini yakından izleme fırsatı bulan katılımcılar, dünya şampiyonu sporcuyu hayranlıkla izledi. NR Marble Tayfun Taşdemir Handikaplı Bilardo Turnuvası, bilardo severler için unutulmaz bir deneyim sundu. Katılımcılar ve izleyiciler, bu heyecan verici turnuvanın gelecek yıllarda da devam etmesini talep etti.

Dünya şampiyonu Taşdemir, sporcularla ödüllerini aldı
3 bant bilardo turnuvasının finalde karşı karşıya gelen Sinan Kutluay ve Tayfun Taşdemir'in müsabakası nefesleri kesti. Kıyasıya geçen finalin ardından şampiyon olan Tayfun Taşdemir’e ödülü NR Marble Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tokgöz ve eşi Nur Tokgöz tarafından takdim edildi. İkinci olan Sinan Kutluay’a ödülünü Abdurrahman Tokgöz takdim etti. Dereceye giren sporculara ödüllerini Denizli Bilardo İl Temsilcisi Mehmet Selçuk verdi.
Dünya 3 Bant Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir'i, Denizli'de ağırladıkları ve bilardo sevenlerle bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten NR Marble Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tokgöz, “Ülkemiz ve dünya için bir marka haline gelen Tayfun Taşdemir, ulaşamadığı bir hedef neredeyse kalmadı. Hayatında daha da başarılı olmasını diliyoruz. Denizli’ye geldiği için de çok mutluyuz, çok büyük bir değer ve buna vesile olduğumuz için mutluyuz. Kendisine Denizli ve firmamız adına teşekkür ederim” dedi.

“Şölen gibi bir turnuva oldu”
Turnuvaya isminin verilmesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Türkiye Bilardo ve 3 Bant Dünya Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir ise, “Çok yoğun bir ilgi vardı, çok güzel vakit geçirdim. Maçlar çok güzel geçti. Turnuvaya çok fazla sporcu katıldı. Burada birinciliğin ve ikinciliğin önemi yok, şölen gibi bir turnuva oldu. Emeği geçen NR Marble ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Çok sıcak bir karşılama vardı. Yürekleriyle, her türlü imkanlarıyla beni çok memnun ettiler bazen utandım. Denizli’de olduğum için çok mutluyum. İnşallah seneye yakın bir zamanda görüşürüz” şeklinde konuştu.
3 Bant Dünya ve Türkiye Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, sevenleriyle hatıra fotoğraflarını çektirmesinin ardından, bilardo severlerle sohbet etti.