NECDET BARDAN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

NECDET BARDAN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan DSMMMO seçimlerine sıkı ve yoğun bir şekilde çalışan Değişim Gurubu adayı Necdet Bardan, seçim çalışmalarında hem projelerini anlatıyor, hem de meslektaşlarının…

Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan DSMMMO  seçimlerine sıkı ve yoğun bir şekilde çalışan Değişim Gurubu adayı Necdet Bardan, seçim çalışmalarında hem projelerini anlatıyor, hem de meslektaşlarının yıllar içerisinde biriken sorunlarını dinleyerek çözümleri için projeler üretiyor.  

Denizli Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nın genel kuruluna günler kala, seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Değişim Gurubunun adayı Necdet Bardan, favori olduğu seçimlerin sonucunda ipi göğüsleyecek gurubun kendileri olduğunu söyledi.

Meslektaşlarının biriken sorunlarını çözmek ve yeni projeler üretmek için yoğun çalışmalara başladıklarını dile getiren Necdet Bardan, hem yönetim kurulu üyesi arkadaşları, hem de gurup arkadaşları ile hiçbir meslektaşlarını ötelemek, bütün hepsini kucaklayarak ilimize yakışır bir DSMMM0 yönetimi sergileyeceklerini dile getirdi.

DSMMMO’nın güçlü grublarından Değişim Grubu Başkanı Necdet Bardan “Arkadaşlarımız ile birlikte mesleştaşlarımızla sık sık buluşarak toplantılar yapıyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözümü ile birlikte neler yapabiliriz onları projeler üreterek konuşuyoruz.  Seçimlere çok güçlü olarak hazırlanıyoruz. Bizim yönetimimizde gençlerimiz ve bayanlar en önde olacaklar” dedi.