“NE DARP EDİLDİM, NE DE TEHDİT”

“NE DARP EDİLDİM, NE DE TEHDİT”

Acıpayamlı muhtarların ve belediye personelinin Kıbrıs Gezisi ile ilgili resimleri çekerek, gündeme oturan şahıs “Ben ne darp edildim, ne de tehdit. Gerçek dışı haberlerle olayı büyütüyorlar” dedi

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Acıpayam Belediye personelleri ve muhtarların bulunduğu bir grubun Kıbrıs gezisi sırasında çekilen resimleri gündem olmuş, günlerce yapılan haberler ile kamuoyuna taşınmıştı.  

Gündeme oturan iddialara göre; Acıpayam mahalle muhtarları ve belediye personeli, KKTC Cumhurbaşkanlığı, Meclis Başkanlığı ve Belediyeler Birliği ziyaretinin ardından, kumarhaneye girdikleri ve burada, gurup içindeki bir şahıs tarafından çekilen fotoğrafların istendiği ve bu fotoğrafları alan şahsın da sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunduğu iddia edildi. Olayın büyümesi ve sosyal medya paylaşımlarının ardından Muhtar azası olan şahsın darp edildiği iddiaları konuşulmaya başlayınca, resimlere çeken muhtar azası şahıs, “Hiç kimse tarafından darp edilmediğini, tehdit görmediğini, çıkan haberlerin asılsız olduğunu” söyledi.

Darp olayı hakkın açıklamada bulunan muhtar azası şunları ifade etti.

“Hiç kimseden tehdit almadım ve darp edilmedim. Eğer beni darp etselerdi, ben darp raporu alırdım. Fotoğrafları çekmemi isteyen şahıs, guruba şaka yapacağını söyledi. Bende çay içilirken çektiğim fotoğrafları şahsa kendi attım, ardından benim attığım fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı. Ben bilerek yapmadım. Ben telefonla arayarak herkesi aradım ve özür diledim. Ayrıca savcılığa da ifade verdim” dedi.