Muhammed Üstek'ten Denizlispor Açıklaması

Muhammed Üstek'ten Denizlispor Açıklaması

Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed ÜSTEK, Denizlispor ile ilgili son zamanlarda kendileri ilgili çıkan söylentilere sosyal medya hesabından manifesto niteliğinde açıklama yaptı.

Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed ÜSTEK, Denizlispor ile ilgili son zamanlarda kendileri ilgili çıkan söylentilere sosyal medya hesabından manifesto niteliğinde açıklama yaptı.

Kamuoyuna Duyuru;

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve Denizlimiz de Covid-19 pandemisinin etkilerini yaşamaktadır. Salgının özellikle sosyal ve ekonomik alana tesiri tartışmasızdır.
Bu dönem bizlere başta sağlık olmak üzere pek çok şeyin önemini bir kez daha hatırlatmış, önceliklerimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlamıştır.
Grubumuz; böyle zorlu bir dönemde tüm dikkat ve enerjisini sağlık sektörüne yöneltmiş kentimize Özel Egekent Hastanesi’ni kazandırmış, gerek salgın gerekse diğer sağlık tehditlerini bertaraf etmek için kamu ile müşterek hareket etmiş, bu alanda önemli başarılara ulaşmıştır.
Bu güzide sağlık kuruluşu bünyesinde değerli hekimlerin yanı sıra deneyimli fedakâr ve cesur sağlık çalışanları barındırmaktadır.
Üstek Grup olarak amacımız; tüm enerjimizle Denizlimizin sağlığına yoğunlaşmak, bu kapsamda amansız bir mücadele veren kamu hastanelerimize ve personeline destek olmaktır.
Boşa harcayacak ne kaynağımız ne de zamanımız vardır.

Son dönemde Denizlispor Kulübü üzerinden aile üyelerimizin isimleri özellikle zikredilmek sureti ile bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Gerek sosyal medya, gerek iletişim ağının diğer unsurları aracılığı ile yürütülmeye-yönetilmeye çalışılan algının bir parçası olmayacağımızı buradan açıkça ifade ediyoruz;

* Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, Denizlispor Kulübü’nde aldığı görevi layığı ile yerine getirmiştir.
* Tüm mali imkânsızlıkların yanı sıra olağanüstü koşullara rağmen zorlu ve riskli bir süreci yönetmeyi bilmiş Denizlispor’u söz verdiği üzere ligde tutmuştur
* Bir sonraki sezon ise şampiyon olacak takımı oluşturmuş, teknik ekip ile anlaşma sağlamış ve görevi Ali Çetin Bey’e devretmiştir. Nitekim takım sezon sonunda şampiyon olmuş ve yıllar sonra süper ligde olmanın mutluluğunu tüm kentimize yaşatmıştır. Bu başarıda pay sahibi olan herkesi kutluyoruz.
* Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek’in ve yönetim kurulu üyelerinin bundan sonra ne Denizlispor Kulübü başkanlığında ne de yönetim kurullarında görev alma gibi bir düşüncesi yoktur.
* Üstek Grup kamuoyunda ifade edildiği gibi şirketleşmesi durumunda Denizlispor Kulübü’nün hisselerine sahip olmayı da asla düşünmemektedir.
* Ailemiz Denizlispor Kulübü’ne karşı bu hususta vazifesini yerine getirmiştir. Mevcut başkan ve yönetime zorlu süreçte başarılar diliyoruz.

Camia içindeki birlik ve bütünlüğü bozmaya yönelik her türlü girişimi Denizlispor taraftarlarının ve yeşil siyah renklere gönül verenlerin bertaraf edeceklerine inanıyoruz.