MÜDÜR İLMAN, BAŞKAN CEŞEN’İ ZİYARET ETTİ

MÜDÜR İLMAN, BAŞKAN CEŞEN’İ ZİYARET ETTİ

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen’i ziyaret etti.

Yapılan 16. Genel Kurulunun ardından 3 yıl bir aranın ardından tekrar Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına seçilen Feyyaz Ceşen’e ilk hayırlı olsun ziyareti Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Spor Şube Müdürü Durmuş Cansever birlikte gerçekleştirdi. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon, binasında gerçekleşen ziyarette Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Aytekin ve yönetim kurulundaki isimlerde hazır bulundu.

MÜDÜR İLMAN, ZİYARETTE MÜJDE VERDİ

Ziyareti sırasında Denizli’de gerçekleşen tesisleşme spor faaliyetleri hakkında yapılan çalışmaları Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen’e anlatan Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, en yakın zamanda kulüplere müjdeli bir haber daha vereceklerinin altını çizdi. Ayrıca Müdür İlman, Başkan Ceşen’e üzerinde adının bulunduğu Türkiye A Milli Takım forması hediye etti.

CEŞEN “TEŞEKKÜR EDİYORUM “

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı Federasyon binasında misafir eden Denizi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Feyyaz Ceşen, ziyaretlerinden dolayı Müdür İlman ve Spor Şube Müdürü Cansever’e çok teşekkür etti. Görevi tekrar devralmalarına rağmen Denizli Amatör Spor Kulüplerinin dertlerini bildiklerini altını çizen Başkan Ceşen, Müdür İlman’a kulüpler hakkında bilgiler verdi.