MOTOSİKLETLİ HIRSIZ YAKALANDI

MOTOSİKLETLİ HIRSIZ YAKALANDI

Son zamanlarda ilimizin Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerindeki bazı iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı çaldığı malzemeler ile…

Son zamanlarda ilimizin Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerindeki bazı iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olayının zanlısı çaldığı malzemeler ile birlikte yakalandı. Denizli'de hırsızlık zanlısı olarak yakalanan şüpheli tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerindeki bazı iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Çalıntı motosiklet kullandığı ve motosiklet kaskını girdiği iş yerlerinde de çıkarmayarak kimliğini gizlemeye çalıştığı tespit edilen zanlıya ilişkin çok yönlü araştırma yürüten polis, izine ulaştığı zanlıyı operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan ve hakkında 9 ayrı suçtan arama kaydı bulunan zanlı B.T, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Konu hakkında Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde son zamanlarda özellikle Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerinde meydana gelen işyerlerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını çalmış olduğu motosikletle kask takarak kendini tanınmayacak hale getiren şüpheli B.T yakalandı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada çalmış olduğu bilgisayarlar, Televizyonlar, Hilti, Matkap ve çaldıktan sonra olaylarda kullanmış olduğu Motosiklet ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.” Denildi.