MİLLİ MÜCADELE ÖNDERİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

MİLLİ MÜCADELE ÖNDERİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Kurtuluş Savaşı yıllarında Milli Mücadelemizin Ege direnişinde Denizli'de ilk kıvılcımı ateşleyen ve vermiş olduğu mücadele ile yalnız Denizli’mizin değil tüm Türk Milletinin iftihar ettiği…

Kurtuluş Savaşı yıllarında Milli Mücadelemizin Ege direnişinde  Denizli'de ilk kıvılcımı ateşleyen ve vermiş olduğu mücadele ile yalnız Denizli’mizin değil tüm Türk Milletinin iftihar ettiği Din Adamı Müftü Ahmet Hulusi Efendi, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu ve İncilipınar İmamhatip Ortaokulu öğrencileri tarafından vefatının 87. yılı münasebetiyle aile yakınlarının da hazır bulunduğu İlbade Mezarlığındaki kabri başında okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan Dualar ile anıldı.

Milli Mücadele Önderimizin aile yakınları adına konuşan Ahmet MÜFTÜLER, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin vermiş olduğu mücadele hakkında büyüklerinden duymuş olduklarını anlatarak yaşamı boyunca dedesi hakkında almış olduğu övgülerden bahsetti.  

Anma programı sonrası duygularını dile getiren Kaymakam BALCIOĞLU; “Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu ve İncilipınar İmamhatip Ortaokulumuz tarafından düzenlenen anlamlı programı büyük bir memnuniyetle izledim. Okullarımızda yürütülmekte olan EDEP (Eğitimde Değerler Eğitimi Programı) Projesinde yer alan “vatanseverlik” ilkesi kapsamında çok önemli bir faaliyet. Ecdadımızın vermiş olduğu mücadele karşısında çok çalışmamız gerektiğinin, gençliğimize ve geleceğimize Milli Değerlerimizi anlatma sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin vefatının 87. Seneyi devriyesinde Pamukkale İlçe Müftülüğümüz tarafından 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 12:15’de Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde  (PAÜ Kampüs Camii) Mevlid-i Şerif programı icra edilecek olup tüm halkımız davetlidir.