MHP Genel Başkan Yardımcısı Buldan'ı ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Buldan'ı ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP MDK Üyesi MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan Başkan Şevik’i BELKÜM’deki makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP MDK Üyesi MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan ile birlikte ilk olarak, Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali etkinlikleri kapsamında Nuri Akın Parkı’nda düzenlenen Dokuma ve Yöresel Yemek Yarışmasına katılarak, dereceye giren yarışmacıların ödüllerini verdi. Ardından, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i  BELKÜM’deki makamında ziyaret  eden  Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ile beraberindekiler bir süre Başkan Şevik’e sohbet ederek festival etkinlikleri ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Burada belediye şeref defterini de imzalayan Yıldırım, “Buldan’a geldik en güzel lezzetleri tattık. Siyasetten uzak birkaç saat geçirdik. Çok mutlu oldum. Sayın   Belediye Başkanımıza  mükemmel misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Tekrar gelmek üzere inşallah” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Yıldırım’a “Dünyayı Sarsan Salgınlar”  “Dokumanın Başkenti Buldan” ve “İdealist bir Cumhuriyet Hekimi . Dr. Behçet Uz” kitaplarını imzaladı ilçenin geleneksel el dokuması ürünlerden hediye ederek ziyaretten  duyduğu memnuniyeti belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ve beraberindekilerle birlikte Semerci Sokakta bulunan “Çarşı Dede”  mezarını ziyaret ederek dua etti.