Mesut Kezer'den Denizli'ye veda

Mesut Kezer'den Denizli'ye veda

Basın İlan kurumu Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer mesleğe ve Denizli'ye veda için emeklilik işlemlerine başvurdu

Basın İlan kurumu Denizli Şube Müdürü Mesut Kezer mesleğe ve Denizli'ye veda için emeklilik işlemlerine başvurdu ve bir veda mesajı yayınladı, Kezer'in duygusal veda mesajı :

Saygıdeğer mesai arkadaşlarım;

1980 yılının 1 mayıs günü, Basın İlan Kurumu’nun 3.büyük şubesi olan İzmir Şubesi’ne ilk adımımı attığımda başlayan o sıcak yuva heyecanı, aradan geçen 38,5 yılda katlanarak büyüdü.

Uzun yıllar hizmet verdiğim ve daima ailemden bir birey olarak gördüğüm kurumuma, gerek ilan memuru, gerek şef, gerekse şube müdürü olarak katkı koyma gayreti içerisinde oldum.

İzmir’in ardından 2010 yılında görevlendirildiğim Diyarbakır’da şube kuruluşu gerçekleştirmenin keyfini yaşadım. Bugün dönüp arkama baktığımda, gazeteleri ile dost, işini seven, yerel basına katkı koyma telaşı içerisindeki bu şubeyi gördüğümde mutluluğuma mutluluk katıyorum.

Diyarbakır’ın ardından 2013 yılında atandığım Denizli’de de benzer duygularla ve ilk günkü heyecanla görevimi sürdürdüm. Süre gelen zamanda Basın İlan Kurumu’nun, bu güzide şehrimizde protokol tarafından tanınır hale gelmesi ve sıkı bir ilişki dâhilinde mesai arkadaşlığı yapması hep bu heyecanın meyveleridir.

Şöyle arkama bir dönüp bakıyorum da…

Aradan geçen bunca yılın her bir anında bu güzide kurumu dengede tutan ayaklara olanca ağırlığımla destek vermeye, kurumun itibarını kuvvetlendirmeye ve başta yerel olmak üzere toplumun haber alma özgürlüğüne katkı koyan tüm basınımızın soluğu konumundaki Basın İlan Kurumu’nu yüceltmeye verdiğim sözümü harfiyen yerine getirdiğimi düşünüyorum.

Türkiye çok zorlu bir süreçten geçiyor. Gerek ekonomik sıkıntılar, gerekse terör gruplarına karşı verdiğimiz insanüstü mücadele maddi-manevi pek çok sıkıntıya da beraberinde getiriyor.

Hal böyleyken, on binlerce gencimizin İŞKUR kapılarında hayata atılmak telaşını da göz önünde bulundurarak, 38,5 yıldır görev yaptığım kurumumdan 12.10.2018 tarihinde emeklilik gerekçesiyle ayrılıyorum.

Liyakatin ön planda olduğu, adaletli ve güvenilir testlerle işe alımlarla, gelecek vaat eden genç arkadaşlarımızın bizleri aratmadan zevkle ve itina ile çalışacağını umarak tüm mesai arkadaşlarıma, gazeteci dostlarıma, kurum yöneticilerime ve tüm Denizli’ye bu vasıta ile “Hoşçakal” demek istiyorum.

Daha güzel ve daha aydınlık yarınlarda buluşalım.

Mesut Kezer Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü