Mesut Bakkal: "Ligde kalmak her açıdan çok önemliydi"

Mesut Bakkal: "Ligde kalmak her açıdan çok önemliydi"

Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, "İyi bitirmek önemliydi ve bunu da bitirdik, Denizli’nin bu sene ligde kalması her açıdan çok önemliydi" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında evinde Erzurumspor’u 4-0 yenen Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Denizlispor’un ligde kalmasının çok önemli olduğunu ve oyuncularını tebrik ettiğini belirten Mesut Bakkal, “Öncelikle herkese hayırlı olsun. 15 maç 9. galibiyet. Geçen hafta ligde kalmayı garantileyen bir takım. Rakibin eksikleri vardı çünkü play-off oynayacak. Ona rağmen kazanmasını bildik. 15 maçta 30 puan ve oyuncularımı kutluyorum. Yönetime teşekkür ediyorum, Denizli’nin bu sene ligde kalması her açıdan çok önemliydi. Bunu da başardık ve mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, özellikle ben geldikten sonraki desteklerinden dolayı. Güzle bir taraftar vardı. İyi bitirmek önemliydi ve bunu da bitirdik. Üstün oynayan, üreten gol kaçıran takım bizdik. İyi oynadık ve kazandı çocuklar. Buralara gelene kadar zor süreç geçirdik belki ama başarmak güzeldi” şeklinde konuştu.

Bilazer: “Denizlispor’u kutluyorum, ligde kalmasına sevindim”
Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Denizlispor maçının ardından, “Başlangıçta çok kötü başlamadı ama durağan toptan yediğimiz bir golden sonra bütün oyunun dengesini kaybettik” diye konuştu.
Spor Toto 1. Lig’in son haftasında BB Erzurumspor, deplasmanda Denizlispor'a 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Bugün ligin son maçı ama bizim için play-off öncesi bir kısa süre alan az oynayan bu sene oyuncuları hem görebilme adına önemli bir maçtı. Çünkü play-off da kimin ne yapabileceğini, kimin ne yapamayacağı noktasında kafamızda bir takım soru işaretleri kalmasın diye birçok oyuncumuza şans verdik. Onların da son durumlarını görmek istedik. Bugün oyuna başlangıçta çok kötü başlamadı ama durağan toptan yediğimiz bir golden sonra bütün oyunun dengesini kaybettik. Ondan sonra da peş peşe gelen gollerle 3-0’lık bir skorla ilk yarıya girdik. Haliyle ondan sonra toparlanmak kolay değildi. İkinci yarı biraz daha takım dengeli oynamaya çalıştı ama nihayetinde beklediğimiz skor olmadı. Denizlispor’u kutluyorum, hem ligde kalmasına sevindim hem de bu maçta aldıkları skordan dolayı onları kutluyorum. Bizim için zaten son 3 haftalık periyod tamamen play-off'a yönelik bir periyot geçmişti. Şu anda rakip de belli oldu. İstanbulspor’la önce Erzurum’da sonra İstanbul’da oynayacağız. Erzurumspor olarak tekrar Süper Lig’e dönmek istiyoruz” dedi.(İHA)