MESUT BAKKAL : ÇOK GURURLANDIM

MESUT BAKKAL : ÇOK GURURLANDIM

Denizli Tüfad şubesi tarafından TFF tarafından açılan ve olan TFF Grassroots C Antrenör Kursu 13-23 Şubat 2017 Denizlispor Zafer katrancı Tesislerinde yapılacak

MESUT BAKKAL : ÇOK GURURLANDIM
DENİZLİ TÜFAD 'A KAYITLI OLAN ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR MESUT BAKKAL AÇILAN ANTRENÖRLÜK KURSUNA KENDİ ADININ VERİLMESİNDEN DOLAYI ÇOK GURURLANDIĞINI VE MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ.


Denizli Tüfad şubesi tarafından TFF tarafından açılan ve olan TFF Grassroots C Antrenör Kursu 13-23 Şubat 2017 Denizlispor Zafer katrancı Tesislerinde yapılacak. Bu yapılacak olan kurs "MESUT BAKKAL" TFF Grassroots C Antrenör Kursu adında olacak.
Kendisiyle görüştüğümüz ünlü teknik adam Denizli benim için çok önemli, aynı zamanda Denizli TÜFAD şubesine kayıtlı olarak Teknik Direktörlük yapıyorum. Şu anda Sivaspor'un Teknik Direktörlüğünü yapıyorum ,Denizli TÜFAD şıbe Başkanım Hocam Bülent Fil'in talebi doğrultusunda kursa benim adımın verilmesi benim için çok büyük gurur ve sevinç kaynağı oldu.
Ben her zaman Bülent Fil hocamın benden istediği hereşeye koşmaya ve yapmaaya çalıştım. Bundan sonra da yapmaya çalışacağım.Yeni ve Genç Antrenörlerimizin ve Futbolumuzun gelişmesi için gece, gündüz çalışan Bülent Fil hocama yardımcı olmak bizim görevimiz.Kendisine bana böyle bir onuru yaşattığı için teşekkür ederim .
Bu arada adımın verildiği bu kursu da mutlaka ziyaret edeceğim. Tüm Denizli'ye sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.