Merkezefendi’de güvenli çalışma ortamı için eğitim verildi

Merkezefendi’de güvenli çalışma ortamı için eğitim verildi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çalışma arkadaşlarımızın sağlıklı ve bilinçli bir iş yaşamı sürdürebilmelerini önemsiyor, bu düşünce ile hareket ediyoruz” dedi.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, İş Güvenliği Uzmanı Orhan Çetin tarafından gerçekleştirilen eğitimde Merkezefendi Belediye personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi. Çetin, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazalarının nedeni, ilk yardım, çalışma mevzuatı, meslek hastalıkları, iş kazalarının hukuki sonuçları, iş yeri temizliği ve düzeni gibi önemli konular hakkında personeli bilgilendirdi. Gerçekleştirilen eğitim sonucunda işlenen konular hakkında sınav yapıldı.

İş sağlığı ve güvenliği konusunda, daha bilinçli ve güçlü adımlar attıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak personelimize yönelik faydalı eğitimler vermeye devam ediyoruz. Personelimizin sağlığı ve güvenliği bizim için en büyük önceliklerden biridir. Bu eğitim sayesinde, daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturmayı, muhtemel riskleri minimize etmeyi ve personelimizin sağlığını korumayı hedefliyoruz. Onların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuz. Ancak bu şekilde vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet verebiliriz. Bu eğitimle birlikte belediye olarak, daha sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak için hep birlikte daha fazla bilgi ve farkındalık kazanacağımıza inanıyorum. Her alanda hizmet içi eğitimlerimize devam edeceğiz. Tüm personelimize sağlıklı ve güvenli çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı.