MERKEZEFENDİ'DE GÖNÜL SOFRASI GÜLTEPE MAHALLESİ'NE KURULDU

MERKEZEFENDİ'DE GÖNÜL SOFRASI GÜLTEPE MAHALLESİ'NE KURULDU

Merkezefendi Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde toplu iftar programını binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları aralıksız devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını Gültepe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'ne kurdu. Gerçekleştirilen iftar programına binlerce Merkezefendili katılarak oruçlarını hep beraber açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

Gültepe Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

İFTAR SOFRASI MURATDEDE MAHALLESİ'NDE KURULACAK

Gültepe Mahallesi’ndeki iftar programının ardından Merkezefendi Belediyesi, 15 Mart Cuma (bugün) günü Muratdede Mahallesi Muratdede Pazar Yeri’nde toplu iftar programını gerçekleştirecek. Ramazan ayının maneviyatının yaşanacağı programda tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunulacak.

"GÜLTEPE MAHALLEMİZDE BİRÇOK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Ramazan ayının o maneviyatını, huzurunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yaşattığımız mahallelerimizde üçüncü iftar yemeğimizi, gönül sofralarımızı Gültepe Mahallemizde kurduk. Gönül sofralarındaki birliği ve beraberliği bugün bize yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Gültepe Mahallemizde birçok projelere imza atacağız. İlçemiz bu dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız ile Türkiye'ye örnek bir belediye oldu. Hiçbir zaman hiçbir hemşehrim kendini yalnız hissetmesin, Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi Belediye Başkanı olarak sonuna kadar yanınızda olacağıma söz veriyorum" dedi.

"GÜLTEPE'DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Gültepeli Mahallesi'nde yaşayan hemşehrilerim hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Biz istiyoruz ki; insanların artık dayanışma duygusunun geliştiği, bir elin verdiğini diğer elin görmediği Denizli'yi inşa edelim istiyoruz. Merkezefendi'de yüzü gülen insanlarımızın Denizli'de ve Pamukkale'de de gülsün istiyoruz" diye konuştu.