Merkezefendi öğrencilere eğitim yardımı yapacak

Merkezefendi öğrencilere eğitim yardımı yapacak

Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise başta olmak üzere devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye öğrenim yardımı sağlayacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlamak, kendilerine ve ailelerine destek olmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Eğitime her zaman büyük destek veren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından her sene düzenli olarak ortaokul ve lise gibi devlet okullarında 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere sağlanan öğrenim yardımı bu yıl da verilecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde 4 bin öğrenciye 8 ay boyunca toplamda 12 milyon 800 TL destekte bulunulacak.

Nüfusa oranla en çok öğrenim yardımı veren belediye konumunda bulunan Merkezefendi Belediyesi’nin sağladığı öğrenim yardımına başvurular ilerleyen günlerde web sitesinden yapılacak. Merkezefendi’de fırsat eşitliği sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Doğan, “Her bir öğrencimiz, her bir çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Onlar bizim geleceğimiz. Çocuklarımız bu ülkede, harika bir gelecek inşa etmek için büyük emek veriyorlar. Bizler de çocuklarımıza en iyi ortamı sağlamak adına gayret ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce öğrencimize öğrenim yardımında bulunarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine destek oluyoruz. Bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız” diye konuştu.