Merkezefendi Cumhur İttifakı’nda yüzler gülüyor VAKİT GELDİ SELFİESİ

Merkezefendi Cumhur İttifakı’nda yüzler gülüyor VAKİT GELDİ SELFİESİ

Merkezefendi Cumhur İttifakı’nda yüzler gülüyor VAKİT GELDİ SELFİESİ

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, mahalle buluşmaları kapsamında Akkanok’ta seçmene seslendi. Yoğun ilginin olduğu mitingte “Bu iş tamam” mesaj verildi. Başer, konuşmasının ardından kendisine destek için etkinliğe katılan ve yoğun ilgiden mutluluğunu gizlemeyen Zeybekci ve Zolan’la “Vakti geldi” selfiesi paylaştı.

Merkezefendi’de yerel seçimlerin güçlü adayı Ekrem Başer, mini mitingle Akkonak’ta mahalleliye seslendi. Mahalle buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Mahallelinin buluşmaya olan yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Adım adım başkanlık koltuğuna yürüyen Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer, mahalleliye yaptığı konuşmada projelerini anlattı, Merkezefendi’de icraat vaktine sayılı günler kaldığına dikkat çekti. Akkonak sakinlerinden destek isteyen Başer, kendisine gösterilen yoğun ilgiye de teşekkür etti ve “Akkonak, hasret bitiyor, vakit geldi diyor. Gerçek belediyecilik ile buluşmaya çok az kaldı” diye konuştu.

 

Yoğun ilginin verdiği moral yüzlere yansıdı. Konuşmanın ardından her iki yanına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ı alan genç ve başarılı siyasetçi, “Vakti geldi” selfiesi çekti.