Mehmet Özdilek: İyi Yoldayız

Mehmet Özdilek: İyi Yoldayız

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , Beşiktaş maçı sonrası basın toplantısında maçı değerlendirdi

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , Beşiktaş maçı sonrası basın toplantısında maçı değerlendirdi. Denizli Medyasından sadece Kulvar Gazetesi'nin olduğu basın toplantısında önemli konulara vurgu yapıldı. Basın toplantısında konuştuklarının tamamını video dan izleyebilirsiniz.

Ben geldiğimden beri takım çok iyi çalışıyor. Oyun prensiplerimizi yavaş yavaş yerine oturtuyoruz. Bazı oyuncularımızın sezon başı hazırlık kampına katılmaması dolayısı ile form tutmaları zor oluyor. Ancak milli maç arasında da hazırlıklarımız daha iyi olacak ve ligde kalıcı olacağımızı herkese göstereceğiz.

Ancak 4 ayda yapılamayanları , 4 haftada benden bekliyorlar, ben elimden geleni yapıyorum yapmaya devam edeceğim.

Bu maçı kaybettik ancak , kazanabilirdik. Pozisyonlar bulduk , Rodollega'nın mükemmel şutunu , Karius inanılmaz bir şekilde çıkardı, bunun gibi bir çok pozisyon bulduk. Bir pozisyon hatasından golü yedik. 

Burada futbol yeteneği ön plana çıktı, biz pozisyon hatası yaparken rakip yeteneğini kullandı.

İyi oynarken Isaac Sackey ve İsmail Aissati sakatlandı bu da oyun düzenimizi ve hamlelerimizi etkiledi.

Ben geldiğimden biri 4 maç oynadık, Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadık , Sivasspor ile oynadık şu anda ligin lideri, Gençlerbirliği ile oynadık onları da yendik zaten.

Deplasmanda kolay kaybeden bir takım değiliz ancak iç sahada kazanma sorunumuz var, bunu da taraftar desteği ile başaracak güce eriştik.