Mehmet Özdilek : Daha Çok Çalışmaya İhtiyacımız Var

Mehmet Özdilek : Daha Çok Çalışmaya İhtiyacımız Var

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: Bu ligin en fazla koşan ve topa sahip olan takımına karşı oynadık

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: Bu ligin en fazla koşan ve topa sahip olan takımına karşı oynadık. Onun için biz çalışacağız. Evet kaybettik üzüntülüyüz. Ama lig devam ediyor"

 (AA) - Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Bu ligin en fazla koşan ve topa sahip olan takımına karşı oynadık. Onun için biz çalışacağız. Evet kaybettik üzüntülüyüz. Ama lig devam ediyor." dedi.

Özdilek, Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk devrede düşündükleri ile uyguladıkları arasında zaman zaman farklılıklar yaşadıklarını söyledi.

Saha içerisindeki bazı alışkanlıklardan kurtulmak için biraz zaman ihtiyacı olduklarını ifade eden Özdilek, "Çünkü daha önceki organizasyonda geçmişte daha geniş alanda oynama felsefesine sahip olan takımdan daha dar alanda oynama düşüncesine geçeceğiz. Onun için biraz zaman var. İlk yarı beklediğimizin altında bir oyun anlayışımız vardı. Ona rağmen rakibe pozisyon vermedik." diye konuştu.

Mehmet Özdilek, ikinci golü ayaklarındaki topu kaptırarak yediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu golle ile çok net söyleyeyim. Gollerde bir çizgi çizilmesi gerekiyor. Çizgi çizildi mi çizilmedi mi bilmiyorum. Görüntüye bakıyorum resmen yediğimiz ikinci gol ofsayt. Ama ona rağmen oyuna müdahil olma adına oyuncularımın oyunundan memnunum. Biraz birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. Kolay değil. Bu ligin en fazla koşan ve topa sahip olan takımına karşı oynadık. Onun için biz çalışacağız. Evet kaybettik üzüntülüyüz. Ama lig devam ediyor. Bugün itibarıyla maçtan çıkartacağımız dersler var. Kazansaydıkta dersler çıkaracaktık. Önümüze bakacağız."

Özdilek bundan sonra daha çok çalışarak, anlayışını oyuncularına anlatmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal: Rahat oynadık. Çok fazla pozisyon üretemesekte oyunun gidişatını belirleyen olduk"

 (AA) - Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, "Rahat oynadık. Çok fazla pozisyon üretemesekte oyunun gidişatını belirleyen olduk." dedi.

Yanal, Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyun öncesinde yaptığı kısa değerlendirmede deplasmandaki maçların zorlu geçeceğini takımına anlattığını söyledi. 

Yanal, 70. dakikaya kadar oyunun her türlü kontrolünü sağladıklarını belirterek, "Rahat oynadık. Çok fazla pozisyon üretemesekte oyunun gidişatını belirleyen olduk. 2-0'dan sonra bu oyunu biraz geriye düşürdük. Katılan oyuncularımız ve gelecek olanlar var. Onlarla birlikte gelişerek devam ediyoruz. Kazanmak önemliydi. Bugün bu kazanmayı sağlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsi bu kazanmamın öz güveniyle bir adım daha öne çıkarak yüksek hedefimize doğru çıkıyor." diye konuştu.

Bir gazetecinin gelecek hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçına ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine sahada sadece futbolun konuşulması gerektiğini vurgulayan Yanal, şöyle devam etti:

"Futbolun kazanacağı bir maç olsun. Futbol dışında bir şey konuşulmasın, sadece futbol konuşulsun. Kimse kimseye saldırmasın ve laf söylemesin. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın. İşimiz futbol. Umarım da öyle olacaktır."

Yanal rakiplerinin kendilerini iyi ağırladığını ve güzel bir maçın ortaya çıktığını sözlerine ekledi.