Masterler Yine Madalya ile Döndüler

Masterler Yine Madalya ile Döndüler

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Avşa adasında yapılan Yarı Maraton 21 k. ve 12 k. yarışmalarında Denizlili sporcular büyük başarı elde ederek, iki birincilik, bir 5.lik ile döndüler.

50 yaş üstü sporcuların katıldığı yarı Maraton yarışmalarında Denizli Pokdos Atletizm sporcuları, iki birincilik ve bir de 5.lik ödülü ile büyük başarı elde ettiler. 

Konu hakkında yapılan açıklamada, “11.06.2023 Tarihinde Balıkesir Avşa adasında 3.sü düzenlenen yarı maraton21k. ile 12k. yarışmalarda Denizli PAKDOS Kulübünün Atletizm branşı antrenörü ile şampiyon, rekortmen sporcuları yarışmalarda ilimizi temsil etmişlerdir.

60 yaş gurubunda Yavuz Ertekin 21k. Birinci.; 50 yaş gurubunda Fulya Şahin 12k Birinci.; 65 yaş gurubunda Çetin Çağatay 12k. bir alt gurup olan 60 yaş gurubunda yarışarak Beşinci oldu. Sporcularımızı kutlarız.

Yarışma boyunca bu güzel fotoğrafları özveriyle çeken İsa İsbir hocamıza taşekkürler.  Avşa adasında bizleri her yıl otellerinde ve pansiyonlarında ağırlayan Yıldız hanım ve ailesine, çalışanlarına teşekkür ederiz.” denildi