Kursiyerlerin el emeği eserleri görücüye çıktı

Kursiyerlerin el emeği eserleri görücüye çıktı

Kursiyerlerin el emeği eserleri görücüye çıktı

(İHA) - Denizli Valiliği öncülüğünde il genelinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi ( ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin hazırlamış olduğu ürünler sergilendi.

Denizli’de faaliyet gösteren ADEM ve SODAM kursiyerlerinin yıl sonu sergisi açıldı. Denizli’de özel bir alışveriş merkezinde açılan sergide Merkezefendi ADEM, Serinhisar ADEM, Bozkurt ADEM ile Sarayköy SOAM ve Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Çivril Sosyal dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin hazırladığı ürünlerde görücüye çıktı. Çivril standını inceleyen Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’a Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Sodam ve ürünler hakkında bilgi verdi.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ADEM ve SODAM’larda verilen eğitimlerin önemine değinerek kursiyer ve usta öğreticilere teşekkür etti. Vali Coşkun konuşmasında “ Bugün ADEM ve SODAM merkezlerimizin 2023 yılı Eylül ayından beri yapmakta olan el işi eserlerini bugün sergileyecekler. Bu eserleri meydana getiren kursiyerlerimize onların hocalarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından serginin kurdelesi Denizli valisi Ömer Faruk Coşkun, ADEM ve SODAM merkezlerinin faaliyet gösterdiği ilçe kaymakamları ve Milli Eğitim müdürleri ile kurs öğretmenleri tarafından kesildi.
Kurdele kesimi sonrasında sergi gezildi ve sergi görevlilerince katılımcılara ürünler ve faaliyetler hakkında bilgiler aktarıldı