Kumarcılara ve Fuhuşculara cezalar yağdı

Kumarcılara ve Fuhuşculara cezalar yağdı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli genelinde yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 80 şüpheli yakalandı. Sanıklar tutuklandılar.

Denizli Emniyet Müdürlüğü konu hakkında yaptığı açıklamada, “Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 8) şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.” diyerek, şu bilgileri verdi; “ Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 37.985 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapılmış, 223 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılmıştır.

KUMAR VE FUHUŞ OLAYLARINA CEZA YAĞDI

Bu kapsamda; 1 Apart dairesinde yapılan denetimlerde, fuhuş olayına karışan 2 şahsa 7.830,00 TL idari para cezası uygulanmış, 2 şahsa “Fuhşa Teşvik ve Aracılık Etmek” suçundan adli işlem yapılmıştır.

2 Kıraathanede yapılan denetimlerde, kumar oynadığı tespit edilen toplam 4 şahsa 16.220,00 TL idari para cezası uygulanmış, 1 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. 2 Umuma açık eğlence yerinde yapılan denetimde, 4 bayanın konsomatris olarak çalıştığı tespit edilmiş, gerekli işlem yapılmıştır.

1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 8 ayrı adreste bulunan toplam 122 apart dairesi kontrol edilmiş, 4 araç kiralama firması denetlenmiş, 1 apart yetkilisine KBS sistemine bildirimde bulunmamaktan 29.852,00 T) idari para cezası uygulanmıştır.”

ÇOK SAYIDA HIRSIZLIK EŞYASI VE SİLAH YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, yakalanan sanıklar ile birlikte ve çeşitli ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 16 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, 1 çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, 10 adet çeşitli markalarda cep telefonu ve 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet kaynak makinası, 1 adet spiral, 2 adet matkap, 1 adet kombi,  lazer terazi, kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 900,00 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirilmiştir.