Kumar Oynayanlara Operasyon Yapıldı

Kumar Oynayanlara Operasyon Yapıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetlemeleri sırasında bir mahallemizde kurulan kumar işyerini basarak, kumar aletlerine el koydu, cezalar yağdırdı.

Konu hakkında Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Denizli C.Başsavcılığından alınan talimatlar ile 07 Nisan 2023 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince; idaremiz Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan İş Merkezinde Rulet ile kumar oynandığı şeklindeki gelen ihbar üzerine yapılan çalışmalarda;

Bahse konu adrese arama kararı ile yapılan denetlemelerde, Rulet tabir edilen oyun makinası ile kumar oynandığı tespit edilmiş, kumar oyununu organize eden, oynatan, oyuncu temin eden (4) şüpheli şahıs yakalanmış, kumar oynadığı anlaşılan (7) şahsa (28.385,00 TL) idari para cezası uygulanmıştır. (2)’si yabancı uyruklu olmak üzere (3) bayanın Kurpiyerlik işi yaptıkları tespit edilmiştir. İşyerinde yapılan aramada, (1) adet rulet masası, (1) adet poker masası, (1) adet rulet makinası, (1397) adet rulet çipi, (312) adet iskambil kağıdı ve çok sayıda alkole el konulmuştur. Yabancı uyruklu bayanlar deport işlemleri için ilgili birime teslim edilmiştir. “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan (4) şüpheli şahsa adli işlem yapılmıştır.” Denildi.