KORELİ’LER, DENİZLİ’YE HAYRAN KALDI

KORELİ’LER, DENİZLİ’YE HAYRAN KALDI

Kore’den Denizli’ye gelen Samsung heyeti, memnun ayrıldı.Samsung ana bayilerle tanışmak ve yatırım imkanlarını incelemek amacıyla Kore’den Denizli’ye gelen Samsung heyeti, bu kapsamda Samsung…

Kore’den Denizli’ye gelen Samsung heyeti,  memnun ayrıldı.

Samsung ana bayilerle tanışmak ve yatırım imkanlarını  incelemek amacıyla Kore’den Denizli’ye gelen Samsung heyeti, bu kapsamda Samsung Denizli Bayi Zafer Ticaret Sahibi İşadamı Zafer Kaplan’ı ziyaret   etti. Kaplan’dan Denizli ekonomisi hakkında bilgi alan heyet  Pamukkale ve tarihi Kaleiçi çarşısına hayran kaldı.

Samsung Türkiye CEO’su Yoonie Joung, Samsung Televizyon Direktörü Minki Chki, Telekom Direktörleri; Jan Kim, Selçuk Mirza, Samsung Pazarlama Direktörü Can Emci ve beraberindeki heyet, İşadamı Zafer Kaplan’ı ziyaret etti.

Denizli’deki Samsung Bayilerinin çalışmalarını yerinde görmek, müşteri memnuniyetini arttırmak ve Denizli’deki yatırım olanaklarını incelemek amacıyla geldiklerini belirten, Samsung Türkiye CEO’su Yoonie Joung,”Yaptığımız incelemelerde  gördük ki, Denizli hakikaten önemli bir pazar. Bu ilin müteşebbisleriyle birlikte hareket edebilirsek,  önemli işler başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

Joung, Samsung’un Türkiye’de son 3-4 yıl içinde çok önemli bir büyüme gerçekleştirdiğini, Türk halkının Samsung ürünlerine gösterdiği ilgi sonrası birçok segmentte pazar liderliğini aldıklarını ve hedeflerinin tüm segmentlerde pazar liderliğine ulaşarak Samsung’u Türkiye’nin en sevilen markası yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Samsung Denizli Bayi Zafer Ticaret Sahibi İşadamı Zafer Kaplan da yaptığı konuşmada, Samsung heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir süre önce 2. Ticari yolda Dünya markası Samsung’un bayiliğini alarak bu markanın ürünlerini Denizli halkının beğenisine sunduk. Halkımızın gösterdiği ilgiden memnunuz” dedi.