Kocasının Öldürdüğü Genç Kadın Toprağa Verdi

Kocasının Öldürdüğü Genç Kadın Toprağa Verdi

Çal ilçesi Sazak köyünde, 7 yaşındaki oğlunu görmek için gittiği sırada tartıştığı eski eşi tarafından vurularak öldürülen Fatma Kovan, bugün ikindi namazından sonra Akkent mezarlığında gözyaşları…

Çal ilçesi Sazak köyünde, 7 yaşındaki oğlunu görmek için gittiği sırada tartıştığı eski eşi tarafından vurularak öldürülen Fatma Kovan, bugün ikindi namazından sonra Akkent mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bilindiği gibi; Uyuşturucu kullanan ve olay sırasında Uyuşturucunun etkisinde olduğu belirtilen Osman A., önceki gün oğlunu görmek için gelen boşandığı eski eşi Fatma Kovan’ı tartışmaların ardından evde bulunan av tüfeği alarak, bahçede ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden vurmuştu. Ağır yaralanan genç kadın, Çal Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, Eski eşini daha önce de bıçakla yaralayan Osman A., ise aracına binerek olay yerinden kaçmış ve Kütahya Gediz ilçesinde yakalanmıştı.

Olay yerinden yaklaşık 166 kilometre uzaklıkta gözaltına alınan şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından Denizli’ye getirildi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Osman A., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

26 Yaşındaki Fatma Kovan ise, bugün ikindi namazından sonra doğum yeri olan Akkent mahallesinde toprağa verildi.