Kızılelma Acıpayam’da yükseliyor

Kızılelma Acıpayam’da yükseliyor

Kızılelma Acıpayam’da yükseliyor

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın liderliğinde yükselen Kızılelma eğitim ve kültür camisi, Türk medeniyetinin eski ülküsünü yaşatarak Acıpayam'ı eğitim ve kültürde bir cazibe merkezi haline getiriyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, kadim Türk medeniyetinin en eski ülküsü olan Kızılelma'yı Acıpayam'a yaşatma misyonuyla, eğitim ve kültür alanında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. 

Başkan Şevkan, Kızılelma eğitim ve kültür camisinin yükselişini şu sözlerle duyurdu: "Kadim Türk medeniyetimizin ve kültürümüzün en eski ülküsü olan Kızılelma'yı Acıpayam'a kazandırmak için yola çıktık. Bu kutlu misyonun bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Kızılelma eğitim ve kültür camimiz, şehrimizin gururu olacak ve Türk milletinin tarihine ışık tutacak bir merkez haline gelecek. Eğitim ve bilim yuvası olacak olan Kızılelma, gelecek nesillere değerlerimizi aktaracak, kültürümüzü yaşatacak önemli bir mekan olacak."dedi.

Başkan Şevkan, projenin Acıpayam'a katkılarına vurgu yaparak, "Sevdamız Acıpayam'a hayırlı olsun. Kızılelma eğitim ve kültür camimiz, şehrimizin sosyal, kültürel ve eğitim alanında atılımlar yapmasına öncülük edecek. Bu projeyle birlikte Acıpayam, Türkiye’nin önemli eğitim merkezlerinden biri haline gelecek" ifadelerini kullandı.