Kızılcabölükspor Ali Yalçın'a emanet.

Kızılcabölükspor Ali Yalçın'a emanet.

Kızılcabölükspor 2018-2019 sezonu için Teknik direktör Ali Yalçın ve ekibinle anlaştı.

Kızılcabölükspor Ali Yalçın'a emanet. Kızılcabölükspor 2018-2019 sezonu için Teknik direktör Ali Yalçın ve ekibinle anlaştı. kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle :

2018/2019 sezonunda TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Kızılcabölükspor’umuzda, daha önce prensip anlaşmasına varılan ve ön protokol yapılan teknik direktör Ali Yalçın ve ekibi ile resmi sözleşme imzalandı.

2 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktörümüz Ali Yalçın’ın yardımcılıklarını Memiş Sarıçam ve Tuncer Gökçe yapacak. Kaleci antrenörlüğünü Mustafa Kocakaya üstlenecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılcabölükspor Kulüp Başkanımız Osman Duran,’ Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Ali Yalçın hocamız ve ekibi ile resmi sözleşme imzaladık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Daha büyük hedefler için Ali hocamız ve ekibiyle uzun yıllar birlikte çalışacağız. Bizde imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır. Hocalarımızın başarılı olacaklarına inancım tam. Camiamıza hayırlı olsun.’ diye konuştu.

Teknik direktörümüz Ali Yalçın’da Kızılcabölükspor’a artık gönülden bağlı olduklarını belirtirken,’ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Kızılcabölükspor’u daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda büyük başarılara imza atacağız. Bize güvenen başta Kulüp Başkanımız Osman Duran olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.’ diye konuştu.